Ισλαμικό Κράτος: Οι επιθέσεις θα συνεχιστούν – Είναι η στιγμή της μάχης (βίντεο)

Ισλαμικό Κράτος: Οι επιθέσεις θα συνεχιστούν – Είναι η στιγμή της μάχης (βίντεο)

Με ένα βίντεο διάρκειας 9 λεπτών το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους απανταχού «οπαδούς» του να ξεσηκωθούν γιατί «είναι η στιγμή της μάχης», και προειδοποιεί ότι οι επιθέσεις θα συνεχιστούν.

Το βίντεο ξεκινά με τη λέξη Βρυξέλλες και την Ευρώπη να φλέγεται, ενώ χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από ρεπορτάζ διεθνών δικτύων για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν την Τρίτη στην πρωτεύουσα του Βελγίου.

«Αδέρφια ξεσηκωθείτε, διεκδικήστε τη νίκη. Πάμε για Τζιχάντ» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι τζιχαντιστές, συνοδεύοντάς το με εικόνες φρίκης: πυροβολισμούς, εκρήξεις, εκτελέσεις, μάχες.

Παράλληλα, καλούν τους απανταχού «οπαδούς» του Ισλαμικού Κράτους να ξεσηκωθούν γιατί είναι η στιγμή της μάχης: «Αν είστε πιστοί, είτε θα νικήσετε είτε θα δείξετε πίστη. Φοβάστε το θάνατο; Δεν υπάρχει διαφυγή! Δείξτε αξιοπρέπεια», αναφέρουν στο μήνυμα τους και προσθέτουν ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για την είσοδο στον παράδεισο.

Στη συνέχεια, υπάρχουν εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες και ο άνδρας που μιλά απειλεί πως οι επιθέσεις θα συνεχιστούν.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια