Ισπανία: Ούτε… γάτα ούτε ζημιά για τη φοροδιαφυγή του Μέσι

Ισπανία: Ούτε… γάτα ούτε ζημιά για τη φοροδιαφυγή του Μέσι

«Αλώβητος» θα βγει, όπως όλα δείχνουν, ο Λιονέλ Μέσι, από την περιπέτειά του με τον Νόμο, καθώς όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να αποφύγει τις όποιες συνέπειες για την κατηγορία της φοροδιαφυγής που του είχε αποδοθεί.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία εξέφρασε σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο είναι συμμέτοχος ο ίδιος στο αδίκημα που εμφανίζει η εταιρεία την οποία έχει συστήσει για να διαχειρίζεται τα δικαιώματά του.

Ως εκ τούτου, το Δικαστήριο της Βαρκελώνης οδηγεί την υπόθεση στο αρχείο, αφού από την πορεία της εκδίκασης, προκύπτει ότι η ενοχή βαρύνει αποκλειστικά τον πατέρα του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χόρχε Μέσι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 18 μηνών, από τη στιγμή που φέρεται να είναι αυτός που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης της εταιρείας.

Αξιοσημείωτο είναι, πάντως, ότι το τελευταίο διάστημα έχουν κατηγορηθεί για τον ίδιο λόγο σχεδόν όλοι σταρ της Μπαρτσελόνα, όπως ο Πικέ, ο Ινιέστα, ο Μασεράνο και ο Νεϊμάρ, ο τελευταίος όμως από τις βραζιλιάνικες Αρχές, αφού εκεί βρίσκεται η έδρα της εταιρείας του.Σχόλια