Ισπανία: Βρετανός σκότωσε παιδόφιλο που μαγνητοσκοπούσε την ανήλικη κόρη του

Ισπανία: Βρετανός σκότωσε παιδόφιλο που μαγνητοσκοπούσε την ανήλικη κόρη του

Ένας 40χρονος Βρετανός συνελήφθη από τις ισπανικές αρχές ενώ παραθέριζε στην Κόστα ντελ Σολ της Ισπανίας, για το φόνο ενός 43χρονου Γερμανού.

Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο 40χρονος, ο οποίος γευμάτιζε με την ανήλικη κόρη του σε παραθαλάσσιο εστιατόριο, επιτέθηκε στον Γερμανό όταν αντιλήφθηκε ότι ο τελευταίος κατέγραφε με το τάμπλετ του την ανήλικη.

«Ο πατέρας του κοριτσιού σηκώθηκε και πλησίασε το τραπέζι όπου βρισκόταν το θύμα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στις αστυνομικές αρχές της περιοχής Αλγκεθίρας, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

«Πήρε το τάμπλετ και είδε εικόνες της κόρης του και τότε ήταν που επιτέθηκε», συμπλήρωσε ο μάρτυρας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο Βρετανός δεν οπλοφορούσε.

Παρότι ο Γερμανός μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, ενώ η αστυνομία αναμένει το πόρισμα της νεκροψίας.

Λίγη ώρα αφότου ο 40χρονος έφυγε από το εστιατόριο, η αστυνομία τον συνέλαβε και βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών αρχών, το θύμα είχε συλληφθεί προ ημερών για κατοχή παιδοπορνογραφικού υλικού.

Ωστόσο, οι δύο άνδρες δε γνωρίζονταν και δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Βρετανός ήξερε για τη σύλληψη του Γερμανού.
Σχόλια