Ιστορίες ζωής: Ο ντράμερ και ο εκδότης που τα έχασαν όλα

Ιστορίες ζωής: Ο ντράμερ και ο εκδότης που τα έχασαν όλα

Τις συγκλονιστικές ιστορίες ζωής ενός ντράμερ και ενός εκδότη, ανέδειξε η κάμερα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι» και ο Πέτρος Κουσουλός .

Η κάμερα της εκπομπής, εισήλθε στα ενδότερα του πρότυπου κοινωνικού ξενώνα Βούλας καταγράφοντας τις ενδιαφέρουσες ιστορίες των  Τόλη Πιπερά και Γιώργου Κουρούπη,  «ξεδιπλώνοντας» το ανθρώπινο δράμα που κρύβεται πίσω από τη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης.

Ο πρώτος υπήρξε ντράμερ ο οποίος μεσουράνησε  στο πλευρό των μεγαλύτερων Ελλήνων καλλιτεχνών, ενώ ο δεύτερος εργάστηκε ως αεροφωτογράφος και εκδότης ταξιδιωτικών οδηγών. Καθένας από τους δυο είχε να εκμυστηρευτεί από μια μοναδική ιστορία, την δική του ιστορία…

Τόλης Πιπεράς – Ο «ασυμβίβαστος» ντράμερ

Γιώργος Νταλάρας, Θάνος Μικρούτσικος, Μίκη Θεοδωράκης, ήταν μερικά από τα μεγάλα ονόματα της εποχής που συνεργάστηκε ο Τόλης Πιπεράς, μιλώντας με τα πιο επαινετικά λόγια για τους πρώην συνεργάτες του και τις στιγμές που πέρασε δίπλα τους.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν στη πορεία, με το 2009 να αποτελεί χρονιά-ορόσημο για τον ίδιο καθώς η οικονομική κρίση του χτύπησε την πόρτα. Όπως εξήγησε ο ίδιος δεν νιώθει ξεχασμένος, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι , μεταξύ αυτών και τα παιδιά του που έσπευσαν να τον στηρίξουν. Παρόλα αυτά οι οικονομικές συγκυρίες τον οδήγησαν στη πόρτα του ξενώνα όπου σήμερα ζει χωρίς άγχος, όπως δήλωσε στη κάμερα της εκπομπής.

«Δεν έχω παράπονο, το μόνο που δεν έχω είναι το ευρώ, αλλά δεν με απασχολεί καθόλου»

Δείτε το βίντεο: 

 

 Σχόλια