Ιταλία: Δολοφόνησε 4 και τραυμάτισε ακόμα 6 άτομα για το… σχοινί της μπουγάδας!

Ιταλία: Δολοφόνησε 4 και τραυμάτισε ακόμα 6 άτομα για το… σχοινί της μπουγάδας!

Τέσσερις νεκροί και έξι τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός μιας διαφωνίας μεταξύ γειτόνων στη Νάπολη, με αφορμή το… σχοινί της μπουγάδας!

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 48χρονος νοσηλευτής Τζούλιο Μουρόλο που ζει στην περιοχή Σεκοντιλιάνο της Νάπολη, ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του διαπληκτίστηκε έντονα με τους γείτονές του σχετικά με το σχοινί που απλώνουν τα ρούχα, με αποτέλεσμα να μπει στο διαμέρισμά του για να πάρει την καραμπίνα του και να αρχίσει να πυροβολεί!

Από τα πυρά του έπεσε νεκρός ένας γείτονάς του αστυνομικός, καθώς και η σύζυγος και ο αδελφός του. Τραγικό τέλος είχε και ένας νεαρός, που περνούσε τυχαία εκείνη τη στιγμή από το σημείο…

Ακόμα, άλλοι έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια των πυροβολισμών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς, ευτυχώς, να αντιμετωπίζουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση με το δράστη κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί, και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

Στην κατοικία του εντοπίστηκαν πολλά όπλα για οποία είχε άδεια οπλοκατοχής, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Μουρόλο ήταν λάτρης του κυνηγιού.Σχόλια