Ήθελε να αυτοκτονήσει και τον… έσωσε ο Ερντογάν! (photo+video)

Ήθελε να αυτοκτονήσει και τον… έσωσε ο Ερντογάν! (photo+video)

Ένα άνθρωπος που ήθελε να αυτοκτονήσει από την γέφυρα του Βοσπόρου, στη Κωνσταντινούπολη, σώθηκε σήμερα από την… αποφασιστική παρέμβαση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 

Ο απελπισμένος άνδρας ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά εκείνη τη στιγμή για καλή του τύχη, πέρασε από το σημείο η αυτοκινητοπομπή του Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τις αναφορές της τουρκικής προεδρίας, ο Τούρκος πρόεδρος παρατήρησε το 30χρονο απελπισμένο άνδρα και αμέσως έδωσε διαταγή σε δυο άνδρες ασφαλείας του να τον αποτρέψουν από την αυτοκτονία, ενώ αμέσως τον οδήγησαν στο όχημα που βρισκόταν ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Ερντογάν συνομίλησε με τον επίδοξο αυτόχειρα (ενώ την ίδια ώρα μιλούσε και στο κινητό του) και τελικά τον έπεισε να μην προβεί στο απονενοημένο. Ο 30χρονος τον ευχαρίστησε και του φίλησε και το χέρι.

Βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό κυκλοφόρησαν ευρύτατα στο τουρκικό Διαδίκτυο, ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες.

Η παρέμβαση του Ερντογάν υπέπεσε ταχύτατα στην προσοχή ξένων ΜΜΕ, τα οποία δεν άργησαν να μεταφέρουν με… πολλές επιφυλάξεις το περιστατικό -όπως ενδεικτικά γράφει το γερμανικό Spiegel, «το αν η ιστορία έχει όπως την «πουλά» ο τούρκος πρόεδρος δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί».

Το περιοδικό δεν παραλείπει επίσης να σημειώσει (μάλλον με σαρκασμό) την επισήμανση του τουρκικού προεδρικού γραφείου πως καθοριστική ήταν η «φημισμένη ρητορική δεινότητα» του τούρκου προέδρου. ΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια