Ηθικό μειονέκτημα

Ηθικό μειονέκτημα

Π.Κ.

Η περίπτωση της φίλτατης Ράνιας Αικατερινάρη η οποία τοποθετήθηκε επικεφαλής του Υπερταμείου και είχαμε την τύχη να αποκαλύψουμε είναι ενδεικτική του ηθικού μειονεκτήματος της παρούσας κυβέρνησης. Μόνο κάποιο άρρωστο μυαλό θα μπορούσε να θέσει ως υπεύθυνη για την διαχείριση της δημόσιας περιουσίας ένα πρόσωπο που αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι κατηγορούμενο για δυο κακουργήματα που αφορούν απιστία σε βάρος του ίδιου του Δημοσίου! 

Υπενθυμίζεται ότι για την περίπτωση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ παραιτήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Ζερβός ενώ το ίδιο είχαν πράξει παλαιότερα ο κ. Αθανασόπουλος και ο κ. Μέργος για εμπλοκή σε άλλη υπόθεση την οποία πάλι εμείς είχαμε αποκαλύψει.  

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή κυβέρνηση ήταν εκείνη που απαιτούσε την αποπομπή-καρατόμηση της κυρίας Σακελλαριου η οποία εμπλεκόταν στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου χωρίς καν να έχει προσωποποιηθεί η δίωξη

Στην περίπτωση της κα Αικατερινάρη όμως οι πολέμιοι της διαπλοκής όπως και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν (με το αζημίωτο πάντοτε) ήπιαν το αμίλητο νερό. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ποια θα ήταν η αντίδρασή τους εάν δις υπόδικος είχε τοποθετηθεί επικεφαλής σε έναν τόσο νευραλγικό Οργανισμό επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου. Αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι επί ημερών των προηγουμένων, εκείνων που δεν είχαν το ηθικό πλεονέκτημα όπως οι τωρινοί, βλέπαμε αραιά και που κάποια παραιτηση για λόγους ευθιξίας. Τώρα; Είναι Τρίτη και έχει συννεφια!

ΥΓ. Πολλά συγχαρητήρια για τις «Αγιογραφίες» Αικατερινάρη που γέμισαν στο διαδίκτυο μετά την αποκάλυψη του ereportaz. Επίσης ευχαριστούμε πολύ για την αναμετάδοση της είδησης ακόμη και με μια ημέρα καθυστέρηση (!) από γνωστά σάιτ τα οποία για ακόμη μια φορά δεν ανέφεραν την πηγή. Αγάπη μόνο!  


Σχόλια