Κ. Μητσοτάκης: Η εικόνα του Τσίπρα στις ΗΠΑ ντρόπιασε την Ελλάδα

Κ. Μητσοτάκης: Η εικόνα του Τσίπρα στις ΗΠΑ ντρόπιασε την Ελλάδα

“Ο στόχος μου είναι να ξανακάνουμε τη ΝΔ τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη κι όχι ένα κόμμα που να απηχεί ένα μέρος της κεντροδεξιάς, κανείς Νεοδημοκράτης δεν μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος με αυτό το 28%”, είπε μιλώντας στην εκπομπή “Ανοιχτά Μικρόφωνα” στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Η ΝΔ δεν γίνεται να περνά από τους κύκλους των διαγραφών των ηττημένων σε κάθε εσωκομματική αναμέτρηση”, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο οποίος διευκρίνισε ότι “ουδέποτε αυτοπροσδιορίστηκε ως νεοφιλελεύθερος”.
“Μακρυά από μένα τέτοιες ταμπέλες”, είπε και προσέθεσε ότι στη “ΝΔ δεν θα βρεθούν πολλές διαφορετικές απόψεις για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης” ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η διαδικασία εκλογής προέδρου “χρειάζεται επαρκή αλλά όχι μακρύ χρόνο”, δίνοντας έμφαση στο ότι “χρειάζεται να εμπλέξουμε την κοινωνία”.

Ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι “η εικόνα Τσίπρα στην Αμερική ντρόπιασε την χώρα και έδιωξε επενδυτές” ενώ κατέληξε λέγοντας πως “ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η τελευταία εκδοχή του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού καθώς εκλέχτηκε επειδή είπε το ψέμα ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο χωρίς κόστος”.Σχόλια