Κ. Μητσοτάκης: Οι πρώτες δηλώσεις σαν νέος πρόεδρος της ΝΔ

Κ. Μητσοτάκης: Οι πρώτες δηλώσεις σαν νέος πρόεδρος της ΝΔ

Λίγη ώρα μετά την πολυπόθητη νίκη που τον έχρησε πρόεδρο της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προέβη σε δηλώσεις από το γραφείο του στην Χαλκοκονδύλη.

Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για μεγάλη και ιστορική ημέρα για την παράταξή της Νέας Δημοκρατίας  «Η εντολή είναι ξεκάθαρη: δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση, για εναλλακτική κυβερνητική λύση για τη χώρα», ανέφερε, μιλώντας για συσπείρωση των δυνάμεων ενάντια «στον λαϊκισμό μιας ανίκανης κυβέρνησης».

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε  φίλο του τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο συνεχάρη για τον αγώνα που έδωσε και σημείωσε ότι θα τον χρειαστεί δίπλα του ως πολύτιμο συνεργάτη. «Θα προχωρήσουμε μαζί και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τα 400.000 μέλη του κόμματος», πρόσθεσε, ενώ ευχαρίστησε την οικογένειά του. «Τώρα ξεκινά η ώρα της μεγάλης ευθύνης», κατέληξε.εξήγησε, οι ψηφοφόροι έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσει η ΝΔ σε ανανέωση, όντας παράλληλα ενωμένη.

Συνεχάρη, δε, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, λέγοντας ότι προσβλέπει στη συνεργασία τους για την επόμενη μέρα στη ΝΔ.

«Μαζί προχωράμε και αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζουν» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ευχαρίστησε την οικογένειά του.

 Σχόλια