Κ. Σημίτης: «Προτιμώ να είμαστε δυσάρεστοι παρά ψεύτες»

226 3

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη πρέπει να έχει σαν στόχο να γίνει η αφετηρία για ένα δυνατό ρεύμα μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στο χαιρετισμό του στην Προγραμματική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο ΣΕΦ.

Ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «η συσπείρωσή μας πρέπει να είναι δυνατή και αποτελεσματική ώστε να αποτελέσουμε βαθμιαία μια ενιαία παράταξη».

Κάλεσε να συμπράξουν και άλλοι που πιστεύουν ότι ούτε η Δεξιά ούτε η δήθεν Αριστερά μπορούν να επιτύχουν σταθερή οικονομία, δημοκρατικούς θεσμούς που λειτουργούν και κοινωνική αλληλεγγύη που δεν υπακούει στις επιθυμίες των συντεχνιών.

«Ξέρω, ότι η υπέρβαση της πολυδιάσπασης αποδείχτηκε μέχρι τώρα εξαιρετικά δύσκολη. Εγωισμοί, φιλοδοξίες, δήθεν κληρονομικά δικαιώματα και μη ρεαλιστικές πολιτικές επιδιώξεις συνεχίζουν να αποτελούν εμπόδια μιας κοινής προσπάθειας με όλους που συγκλίνουν στους στόχους μας. Η επιτροπή που δημιουργήθηκε και θα συζητήσει το πρόγραμμα είναι χρήσιμη αλλά δεν αρκεί» επεσήμανε ο κ. Σημίτης.

Μιλώντας με άμεσο τρόπο ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι δεν συνιστούν συγκροτημένη πολιτική οι καταγγελίες των κυβερνητικών ενεργειών και το όχι στους νέους νόμους ή η ανάδειξη των ανεπαρκειών της κυβέρνησης.Join the Conversation

3 comments

 1. Argiris Gavalakis Απάντηση

  Ο αληθειας χαχαχαχα

 2. Kostis Davris Απάντηση

  ΑΛΗΤΗΗ Οβριε, πουλημενε, προδουτη. Εξαφανισου σκατοπραμα.

 3. Ileana Danaou Απάντηση

  Το ανέκδοτο της χρονιάς!
  Το ανθρωποειδες που κορόιδεψε κ είπε ψέματα σ όλο τον ελληνικό λαό!
  Παλιοξεφτηλα τη δική σου πατάτα πληρώνουμε κ θα πληρώνουμε για όλη μας τη ζωή!
  Πως είναι δυνατόν να τολμάς να παρουσιάζεσαι κ να λες τέτοια πράγματα;
  Κάθαρμα κολοεβραιε!