Καλογρέζα: Άντρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του!

Καλογρέζα: Άντρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του!

Ενα σοκαριστικό θέαμα αντίκρισαν σήμερα οι κάτοικοι σε γειτονιά της Καλογρέζας. Ενας 87χρονος είχε κρεμαστεί από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας πριν από λιγο καιρό είχε κερδίσει περίπου 800.000 στο ΚΙΝΟ.

Μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι ο 87χρονος, είχε κερδίσει πριν από λίγο καιρό ένα πολύ μεγάλο ποσό σε τυχερό παιχνίδι (σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ), το οποίο όπμως δεν πήρε ποτέ στα χέρια του.Σύμφωνα πάντα με αυτές τις μαρτυρίες, η δεύτερη σύζυγος του 87χρονου, μια γυναίκα περίπου 62 ετών, μόλις έμαθε ότι αυτός κέρδισε ένα τέτοιο ποσό, του πήρε το δελτίο, εισέπραξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με το Star.gr ο άνδρας επί χρόνια διατηρούσε μεγάλη επιχείρηση, στην οποία απασχολούσε συνολικά 200 άτομα, ανάμεσά τους και η δεύτερη σύζυγός του. Εξαιτίας λανθασμένων χειρισμών όμως, αναγκάστηκε να την κλείσει και να εργάζεται ως οδηγός ταξί για να τα βγάλει πέρα.

Μετά την εγκατάλειψη από τη δεύτερη σύζυγό του, έμενε μόνος του στο διαμέρισμα στην Καλογρέζα, από το οποίο τον τελευταίο καιρό η εν διαστάσει σύζυγός του είχε κινήσει διαδικασίες για να του κάνει έξωση.

Υπενθυμίζεται, ότι τον άτυχο άνδρα βρήκαν κρεμασμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του οι γείτονες σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα αντίκρισαν το άψυχο σώμα του να κρέμεται στο κενό, από το μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας και άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία.

 


Σχόλια