Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015 Οι Ωρίωνες «ροκάρουν» στην πόλη

Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015 Οι Ωρίωνες «ροκάρουν» στην πόλη

Σε μία μεγάλη μουσική σκηνή θα μετατραπεί, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 9μ.μ., η πλατεία Αγ. Ιωάννη (Λ. Βουλιαγμένης) με  το συγκρότημα «Ωρίωνες»  σε μία ξεχωριστή ποπ - ροκ καλοκαιρινή συναυλία, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2015».
 
Οι «Ωρίωνες» ανεβαίνουν στη σκηνή για να διασκεδάσουν το κοινό με ποπ και ροκ μελωδίες από δικές τους συνθέσεις αλλά και από τραγούδια, που μικροί και μεγάλοι έχουμε αγαπήσει, παρασέρνοντας τους ακροατές σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.
Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 1979 και πήρε το όνομά του από τον αστερισμό Ωρίωνα. Δημιουργήθηκε από τους Βασίλη και Σάκη Αβραμίδη και στη μακρόχρονη ιστορία του με μία πλούσια δισκογραφία, έχει προσφέρει σημαντικά ακούσματα στην ελληνική ροκ αλλά και ποπ σκηνή. 
Οι «Ωρίωνες» έχουν γράψει τη μουσική επένδυση και έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες ελληνικές ταινίες, καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως ο Μάνος Ξυδούς, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης και η Ελεονόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Τζώνης Βαβούρας και ο Νίκος Ζιώγαλας.


Σχόλια