Καλπάζοντας επιστρέφει και ο Πανίκας στη Νέα Δημοκρατία αλλά… «με όρους»

Καλπάζοντας επιστρέφει και ο Πανίκας στη Νέα Δημοκρατία αλλά… «με όρους»

Μετά τον Γιάννη Βουλγαράκη που μόλις χθες δήλωσε πως επιστρέφει στη ΝΔ «θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος», άλλη μια εμβληματική φυσιογνωμία της ευρείας δεξιάς παράταξης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά κόσμον «Πανίκας», εμφανίζεται να λέει «ξεκάθαρο ναι» στην επαναπροσχώρησή του στο κόμμα, θέτοντας ωστόσο ως προαπαιτούμενα την αλλαγή ηγεσίας αλλά κυρίως την «αλλαγή νοοτροπιών και συμπεριφορών».

«Θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, λέω ΝΑΙ σε πιθανή επιστροφή στο πολιτικό μου σπίτι και στην πολιτική οικογένεια μου, κάτω όμως από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Έχω δηλώσει στο παρελθόν πως η αλλαγή ηγεσίας ήταν το πρώτο βήμα, πλην όμως, είναι απαραίτητη η ανανέωση του δυναμικού, η αλλαγή πολιτικών, νοοτροπίας και συμπεριφορών» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Τώρα που η ΝΔ προσπαθεί να βρει και πάλι τα πατήματά της και επιστρέφει στις ρίζες της, πιστεύω πως πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτες. Για να ξαναγίνει μεγάλη η φιλελεύθερη παράταξη που εκφράζει το χώρο της Κεντροδεξιάς, που εκφράζει το λαϊκό χώρο και έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Δεν διεκδικώ καρέκλες και αξιώματα, απαιτώ σεβασμό σε όλα όσα προσέφερα, στην πολιτική μου πορεία και στις νίκες που έφερα στο κόμμα του πολιτικού μας πατέρα, του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

»Άλλωστε, ο καθένας από εμάς έχει τη δική του παρουσία, την ιστορία και την προσφορά του. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Τώρα που τελείωσε η άνοιξη και ήρθε το καλοκαίρι, μπορούμε να ελπίζουμε πως επιστρέφει η Νέα Δημοκρατία που αγάπησε η ελληνική κοινωνία, μπορούμε να ελπίζουμε σε μια καλύτερη Ελλάδα…» επισήμανε.Σχόλια