Καμία συγγνώμη και νέες αιχμές Κεφαλογιάννη κατά της οικογένειας Τσίπρα

Καμία συγγνώμη και νέες αιχμές Κεφαλογιάννη κατά της οικογένειας Τσίπρα

“Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για την μη πραγματική φωτογραφία που παρουσίασα” ανέφερε ο Μ. Κεφαλογιάννης αφήνοντας εκ νέου αιχμές για την εταιρεία του πατέρα του πρωθυπουργού.

Επανήλθε στο θέμα της παρουσίασης της fake φωτογραφίας σε τηλεοπτικό σταθμού ο Μανώλης Κεφαλογιάννης λέγοντας ότι «διαπίστωσα πως η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη». Ωστόσο, άφησε εκ νέου υπονοούμενα για τη τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα για τη διετία 1971-73.

 «Όπως διαπίστωσα η φωτογραφία στην οποία αναφέρθηκα χθες δεν είναι πραγματική και αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη. Ωστόσο είναι σήμερα πλέον γνωστό ότι η τεχνική εταιρεία της οικογένειας Τσίπρα είχε πολλά εκατομμύρια κέρδη τη διετία 71-73 δηλ μέσα στην δικτατορία. Αυτά προς παρόν» σημειώνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.
O Mανώλης Κεφαλογιάννης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και έδειξε μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικονίζει τον πατέρα του πρωθυπουργού μαζί με χουντικούς, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι πλαστή.

Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση όσο της Ζανέτ Τσίπρα, όσο και του Γιώργου Τσίπρα.

Πηγή: news247.gr

 


Σχόλια