Καμμένος για Φίλη: Είναι ανιστόρητος

Καμμένος για Φίλη: Είναι ανιστόρητος

Σφορδρή επίθεση έχει δεχτεί την τελευταία εβδομάδα ο υπουργός Παιδείας έπειτα από την δήλωση του που αφορά την γενοκτονία των Ποντίων την οποία χαρακτήρισε ως αιματηρό επεισόδιο.

Τα βέλη που έχουν στόχο τον κ. Φίλη είναι πολλά και από κοντινές πολιτικές φαρέτρες με τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν δίστασαν να χτυπήσουν τον ανιστόρητο υπουργό, όπως εκείνες τον χαρακτηρίζουν. Με πρόσφατο παράδειγμα εκείνο του Πάνου Καμμένου που στα πλαίσια ομιλίας του στην περιοχή Κέλλη, όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί για τον εορτασμό της 103ης επετείου των ελευθερίων της τοπικής κοινότητας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε, μεταξύ άλλων: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική και είναι μία. Το λέω αυτό γιατί ακούγονται διάφορες μοντέρνες φωνές, οι οποίες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, αρχίζουν και ξεχνούν ή παραλλάσσουν την ιστορία, όπως αυτό το ανιστόρητο που ακούσαμε προχθές για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων. Θα υπάρχουμε κι εμείς οι οποίοι θα αντιστεκόμαστε.

Η Γενοκτονία των Ποντίων έγινε και σαν απάντηση της πολιτικής πράξης του υπουργού Παιδείας, εγώ δηλώνω ότι σε όλα τα στρατόπεδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα γίνουν εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως και εκδηλώσεις που θα αφορούν το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων, για τα οποία κάποιοι έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ούτε συμβιβαζόμαστε, ούτε βάζουμε νερό στο κρασί μας, ούτε υποχωρούμε».

 Σχόλια