Καμμένος: Iδού η απάντηση στον πόλεμο της λάσπης των «Νέων» (Δείτε το Έγγραφο)

Καμμένος: Iδού η απάντηση στον πόλεμο της λάσπης των «Νέων» (Δείτε το Έγγραφο)

Την οργισμένη αντίδραση του Πάνου Καμμένου, προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας τα ΝΕΑ το οποίο αναφερόταν σε υπέρογκα έξοδα τα οποία έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια της τριήμερης διαμονής του στο ξενοδοχείο Four Seasons στο πρόσφατό του ταξίδι στην Ουάσιγκτον.

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε στη δημοσιότητα την επίμαχη απόδειξη πληρωμής, από την οποία φαίνεται πως το πραγματικό ποσόν πληρωμής δεν έχει καμία σχέση με εκείνο το οποίο ανέφεραν τα Νέα, ενώ ταυτόχρονα, σε ανακοίνωσή του μίλησε για πόλεμο λάσπης της συγκεκριμένης εφημερίδας.

EFTGQ3TG

«Σε σχέση με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν υπέρογκα ποσά για τη διαμονή του Υπουργού Άμυνας στην Ουάσινγκτον διευκρινίζεται ότι το κόστος ανέρχεται σε 300 δολάρια την ημέρα» διευκρίνισε με ανακοίνωσή του ο Π. Καμμένος.

Παράλληλα σχολίασε: «Όλα τα άλλα ανήκουν στο πλαίσιο της λάσπης που εξαπολύει συγκεκριμένη εφημερίδα που έχει καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη και δημοσιογράφος της».

Υπενθυμίζεται ότι τα ΝΕΑ δημοσίευσαν άρθρο με την τιμολογιακή πολιτική του θρυλικού ξενοδοχείου, στο οποίο επέλεξε να διαμείνει ο υπουργός. Το πιο απλό δωμάτιο κοστίζει 778 ευρώ ανά διανυκτέρευση, χωρίς πρωινό.

Ακολουθεί το premier δωμάτιο με 912 ευρώ τη βραδιά. Τα πράγματα γίνονται πιο άνετα στην junior suite που κοστίζει 1.128 ευρώ τη βραδιά, ενώ η σουίτα Georgetown κοστίζει 1.700 ευρώ.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος -που δεν γνωρίζει σε ποιον τύπο δωματίου έμεινε ο υπουργός- συνεχίζει λέγοντας πως η ανυπέρβλητη Capital Suite κοστίζει 2.261 ευρώ τη βραδιά.

Και καταλήγει το σχόλιο του δημοσιογράφου: «Υποθέτω ότι ο υπουργός μας, αμά τη επιστροφή του, θα θελήσει να συνηγορήσει στην αποκάλυψη της συνωμοσίας εις βάρος του, δίνοντας στη δημοσιότητα το τιμολόγιο της διαμονής του στο ξενοδοχείο για να διαπιστώσουν και οι «πρώτη φορά Αριστερά» στην κυβέρνηση σύντροφοι τι όπλα μετέρχεται ο παγκόσμιος καπιταλισμός για να πλήξει την διακυβέρνηση Τσίπρα».

 Σχόλια