Καμμένος: Ο Θεοδωράκης είναι καλός μάγειρας στο κρητικό του εστιατόριο

Καμμένος: Ο Θεοδωράκης είναι καλός μάγειρας στο κρητικό του εστιατόριο

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο θεοδωράκη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real News, απαντώντας στο ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης τον κατηγορεί για «ακροδεξιά» πολιτική, ο κ. Καμμένος είπε:

«Σας έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι εάν χρειαστώ κάτι, αντί να μιλήσω με τον κ. Θεοδωράκη, θα μιλήσω κατευθείαν με τον κ. Μπόμπολα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Θεοδωράκης είναι ένας πολύ καλός μάγειρας στο κρητικό του εστιατόριο, αλλά μπορεί, απογοητευμένος από το ότι δεν έγινε κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, να συνεχίσει να μαγειρεύει κοχλιούς προς τέρψιν των φίλων του».

Λάβρος ήταν ο κ. Καμμένος και για τον Αντώνη Σαμαρά. Απαντώντας στην ερώτηση αν ο κ. Σαμαράς θα παραμείνει στην ηγεσία της Ν.Δ., ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ανέφερε:

«Ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να παραμείνει στην ηγεσία του συνονθυλεύματος Πολιτικής Άνοιξης και ΛΑΟΣ που ο ίδιος δημιούργησε. Ουδέποτε ήταν στη Νέα Δημοκρατία. Άλλοτε την ανέτρεπε, άλλοτε τη βίαζε και άλλοτε την καταλάμβανε με εισαγωγή στελεχών που στο παρελθόν δεν θα τολμούσαν να περάσουν την πόρτα της Νέας Δημοκρατίας. Αντώνης Σαμαράς και Νέα Δημοκρατία είναι δύο έννοιες που δεν συνάδουν. Φοβάμαι πολύ ότι δεν υπάρχουν πλέον ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Ο Αντώνης Σαμαράς σύρει τη Νέα Δημοκρατία στη νέα πολιτική του ερημιά».Σχόλια