Καμμένος σε Άδωνι: «Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα!» (βίντεο)

Καμμένος σε Άδωνι: «Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα!» (βίντεο)

Ένταση με τη χρήση βαριών εκφράσεων σημειώθηκε μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Άδωνι Γεωργιάδη, κατά την ομιλία του πρώτου στη Βουλή.

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή στη συζήτηση για τη διαπραγμάτευση, την ώρα που αναφερόταν στην 47σέλιδη πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, δέχτηκε την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, στον οποίο απάντησε: «Στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα!», αναφερόμενος στη διαπραγματευτική στρατηγική της προηγούμενη κυβέρνησης με τους δανειστές.

Η δήλωση του κ. Καμμένου ήρθε μετά τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους εταίρους.

Η φράση του κ. Καμμένου προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη που άρχισε να διαμαρτύρεται, και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθύνθηκε στην κ. Κωνσταντοπούλου για να τον προστατεύσει, στην οποία είπε: «Παρακαλώ… Τους βιβλιοπώλες».

Η πρόεδρος της Βουλής από την πλευρά της, απευθυνόμενη στον βουλευτή της ΝΔ είπε «Κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε. Βλέπω έχουμε πολλούς υποψηφίους προέδρους εδώ. κ. Γεωργιάδη, δεν έχετε το λόγο, ησυχάστε».

Η ομιλία του κ. Καμμένου συνεχίστηκε με την ίδια ένταση, ενώ σε άλλο σημείο είπε πάλι προς τον κ. Γεωργιάδη «σταματήστε να ουρλιάζετε. Χάνετε ψήφους με τον τρόπο αυτό».

Στα της διαπραγμάτευσης, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «Στηρίζουμε την κυβέρνηση αυτή μέχρι να επιτελεστεί η εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός, να αποκτήσουμε και πάλι εθνική κυριαρχία», και κάλεσε τους άλλους βουλευτές να στηρίξουν κι αυτοί την κυβέρνηση.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια