Καρατζαφέρης: «Πολύ καλό παιδί ο Μιχαλολιάκος»

Καρατζαφέρης: «Πολύ καλό παιδί ο Μιχαλολιάκος»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου κόμματος, της Εθνικής Ενότητας, έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Χαρακτήρισε το νέο κόμμα «καθαρά δεξιό», με βασική… συνιστώσα τον ΛΑΟΣ, δήλωσε ευρωσκεπτικιστής και τάχθηκε υπέρ της εξόδου από το ευρώ γιατί με αυτό «η οικονομία της Ελλάδας δεν θα έχει άνοδο», όπως είπε στη συνέντευξή του στην εκπομπή enikos στο Star. Όσο για το μεταναστευτικό; Επέμεινε στο όρο «λαθρομετανάστες», σημειώνοντας πως η πρώτη ιδιότητα του πρόσφυγα είναι «λαθρομετανάστης» και πως εκείνος θα τους γύριζε στην (εμπόλεμη) Συρία…

Αν και χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή φασιστικό κόμμα, διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν είναι φασίστας και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με πρώην βουλευτές του κόμματος. «Δεν είμαι φασίστας αλλά δεν έχω ταμπού».

«Ξέρω ότι μπροστά μου ο δρόμος δεν είναι ανοιχτός, αλλά θα τον ανοίξω. Στο κάλεσμά μας θα έρθουν και άλλα κινήματα και άλλα κόμματα. Πρώτα θα καθαρίσω το σαλόνι και μετά θα καλέσω ανθρώπους. Υπάρχουν κινήσεις και κινήματα πολλά. Θέλω ομοειδείς δυνάμεις. Δεν θέλω θίασο. Θα έρθουν άνθρωποι που μου κάνουν. Επιβάλλεται να κάνουμε face control. Είμαστε κόμμα δεξιό. Κινούμαστε εκεί που κινείτο ο Αβέρωφ», τόνισε.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης όταν ρωτήθηκε για τον γγ της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο είπε: «Είναι πάρα πολύ καλό παιδί»

 Σχόλια