Καρέ σκανδάλων για Φλαμπουράρη: Πόθεν έσχες, έργα, Αίγινα και τώρα… 100 δόσεις!

Καρέ σκανδάλων για Φλαμπουράρη: Πόθεν έσχες, έργα, Αίγινα και τώρα… 100 δόσεις!

Τελικά πρέπει να μάθουμε… Η ρύθμιση των 100 δόσεων είναι για τους φτωχούς μεροκαματιάρηδες ή για ανθρώπους με εκατομμύρια ευρώ στην… άκρη.

Η αρχή έγινε με τις καταγγελίες για το πόθεν έσχες, η συνέχεια έγινε με τα έργα που έπαιρνε η εταιρεία στην οποία ήταν μέτοχος. Μετά ήρθε το… δώρο 4.000 ευρώ του Δήμου Αίγινας από την κατανάλωση ύδατος της πισίνας του, ωστόσο τα… σκάνδαλα δεν σταματάνε εκεί για τον κύριο Φλαμπουράρη…

Αναφερόμαστε βεβαίως στην ένταξη του υπουργού Επικρατείας στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Όπως επισημαίνουν σήμερα 29/10/2015 «Τα ΝΕΑ»: «το ερώτημα μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις περί τα οικονομικά της εταιρείας του σε συνδυασμό με τη γενικότερη οικονομική του κατάσταση, είναι αν έπρεπε να ενταχθεί στη ρύθμιση ή αν επρόκειτο για μια χαριστική πράξη».

«Από τους ισολογισμούς της εταιρείας του μπαρμπα-ΔΙΑΤΜΗΣΗ προκύπτει ότι τα ταμειακά αποθέματά το 2013 ήταν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Και το 2014 1,3 εκατομμύρια ευρώ (και τα προηγούμενα χρόνια πάνω-κάτω εκεί έπαιζαν). Το οποίο σημαίνει ότι η αδυναμία πληρωμής των οφειλών του από φορολογία εισοδήματος και ΦΠΑ που δήλωσε ο μπαρμπα-εργολάβος στην Εφορία για να ενταχθεί στις 100 δόσεις, ήταν ψεύτικη! Πλαστή! Διότι είχε χρήματα και δεν πλήρωνε» γράφει η εφημερίδα.

Πριν τις 100 δόσεις, το… δώρο της ΕΥΔΑΠ στην Αίγινα

Όπως έγραψε ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του Στίγμα στα Νέα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε χρέος 6.659,47 ευρώ στο δήμο Αίγινας από κατανάλωση νερού. Ένα χρέος που υπήρχε από το 2010. Με απόφαση που «ανέβηκε» στη Διαύγεια, ο δήμος αποφάσισε να «χαρίσει″ στον Αλέκο Φλαμπουράρη το σχεδόν 60% του χρέους του.

Πριν την Αίγινα, το… σκάνδαλο και στο μεσοδιάστημα η ομολογία του Βαρεμένου πως  ο κ. Φλαμπουράρης θα καταθέσει νέο πόθεν έσχες για να καλύψει το παλιό από το οποίο προέκυπτε ότι ενώ ήταν υπουργός είχε μετοχές της ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ που έπαιρνε δουλειές από το δημόσιο.

Για το ζήτημα του κ. Φλαμπουράρη σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΔ , στην οποία μάλιστα γίνεται και αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις σημερινές αποκαλύψεις της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» για τον κ. Φλαμπουράρ…

Posted by ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ on Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

 Σχόλια