«Καρφί» Κουμουτσάκου για τα τριαντάφυλλα του Τσίπρα

«Καρφί» Κουμουτσάκου για τα τριαντάφυλλα του Τσίπρα

Για τριαντάφυλλα και αγκάθια έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας ότι: «Στο Μαξίμου μπορεί να είναι ευχαριστημένοι γιατί έχουν μείνει στα τριαντάφυλλα και δεν βλέπουν τα αγκάθια».

Ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι είναι ακατανόητη η επιλογή του πρωθυπουργού στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία να υπογράφουν συμφωνίες σε ζητήματα ενημέρωσης όταν η κυβέρνηση Ερντογάν επικρίνεται ως κυβέρνηση λογοκρισίας.

«Το σύνολο του δυτικού κόσμου αντιδρά και ο κ. Τσίπρας συμμετέχει σε μια σαφή απόπειρα εξωραϊσμού της εικόνας της Τουρκίας. Θεωρώ ότι διαπράχθηκε ατόπημα. Καλά τα τριαντάφυλλα, αλλά ο κ. Τσίπρας οφείλει να προσέχει και τα αγκάθια», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις αναφορές Νταβούτογλου στο θέμα των παραβιάσεων στο Αιγαίο ο κ. Κουμουτσάκος είπε πως η τουρκική πρακτική σε αυτά τα ζητήματα είναι σταθερή και μη αποδεκτή από την Ελλάδα και ότι πρέπει να υπάρχει σταθερή αντίδραση από την πλευρά μας, και επιχειρησιακά και λεκτικά.

 

Σχόλια