«Καρφί» Κουμουτσάκου για τα τριαντάφυλλα του Τσίπρα

131 0

Για τριαντάφυλλα και αγκάθια έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας ότι: «Στο Μαξίμου μπορεί να είναι ευχαριστημένοι γιατί έχουν μείνει στα τριαντάφυλλα και δεν βλέπουν τα αγκάθια».

Ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι είναι ακατανόητη η επιλογή του πρωθυπουργού στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία να υπογράφουν συμφωνίες σε ζητήματα ενημέρωσης όταν η κυβέρνηση Ερντογάν επικρίνεται ως κυβέρνηση λογοκρισίας.

«Το σύνολο του δυτικού κόσμου αντιδρά και ο κ. Τσίπρας συμμετέχει σε μια σαφή απόπειρα εξωραϊσμού της εικόνας της Τουρκίας. Θεωρώ ότι διαπράχθηκε ατόπημα. Καλά τα τριαντάφυλλα, αλλά ο κ. Τσίπρας οφείλει να προσέχει και τα αγκάθια», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις αναφορές Νταβούτογλου στο θέμα των παραβιάσεων στο Αιγαίο ο κ. Κουμουτσάκος είπε πως η τουρκική πρακτική σε αυτά τα ζητήματα είναι σταθερή και μη αποδεκτή από την Ελλάδα και ότι πρέπει να υπάρχει σταθερή αντίδραση από την πλευρά μας, και επιχειρησιακά και λεκτικά.

 Join the Conversation