«Καρφιά» Ζωής κατά κυβέρνησης για το θέμα Πανούση

«Καρφιά» Ζωής κατά κυβέρνησης για το θέμα Πανούση

Τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν σήμερα οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Νίκος Παρασκευόπουλος και Νίκος Τόσκας, καθώς και ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Μιχάλης Καλογήρου, για αδικήματα που σχετίζονται με υπεξαγωγή εγγράφων και παραβίαση του απορρήτου της πολιτείας, φωτογραφίζοντας τον κ. Πανούση, σχολίασε με τρεις ιδιαίτερα αιχμηρές αναρτήσεις της στο Twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, χωρίς να τάσσεται υπέρ του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, επικρίνει το γεγονός ότι στο παρελθόν τα κυβερνητικά στελέχη τον κάλυπταν σε βαθμό «παρεξηγήσεως», ενώ αφήνει και αιχμές για την «χρήση παρακολουθήσεων» από το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής απηύθυνε τις εξής τρεις ερωτήσεις στην Κυβέρνηση, με αφορμή τη σημερινή μήνυση, κάνοντας μάλιστα και αναφορά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα:

«Μήνυση Υπουργών κατά πρ. Υπουργού Πανούση που κάλυπταν μέχρι παρεξηγήσεως οι @atsipras κ Βούτσης. Θα κληθούν οι τελευταίοι ως μάρτυρες;».

«Η Επ. Θεσμών κ Διαφάνειας θα ερευνήσει τι χρήση παρακολουθήσεων έγινε απ’ το Μέγαρο Μαξίμου; Θα καλέσει τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη;».

«Για τις παρακολουθήσεις σε βάρος της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο θα κατατεθεί επίσης μηνυτήρια αναφορά; Ή αυτές είναι ανεκτές;», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

tweetsΣχόλια