Κατά μέτωπο επίθεση Χωμενίδη, Τατσόπουλου, Χειμωνά στον ον γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς

Κατά μέτωπο επίθεση Χωμενίδη, Τατσόπουλου, Χειμωνά στον ον γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η είδηση πως ο γραμματέας Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος, προχώρησε στον διορισμό συγγενικών του προσώπων στο δημόσιο, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων  στους πολιτικούς κύκλους.

Μεταξύ αυτών που «έσφαξαν» με το βαμβάκι τον γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι Πέτρος Τατσόπουλος, Χρήστος Χωμενίδης και Θανάσης Χειμωνάς, ο καθηγητής του Παντείου Νικόλαος Σεβαστάκης.

Χρήστος Χωμενίδης

«Την ειλικρίνεια και τον απερίφραστο τρόπο» με τον οποίον ο κ. Σχινάς δηλώνει ότι «εφόσον οι παππούδες του πολέμησαν για την Αριστερά, πρέπει τώρα -που η Αριστερά κυβερνάει- να το ανταποδώσει στα εγγόνια». Μάλιστα ο κ. Χωμενίδης του αφιέρωσε στον κ. Σχινά-Παπαδόπουλο . το τραγούδι «Κολλήγα Γιός» , περνώντας το δικό του μήνυμα
Πέτρος Τατσόπουλος

«Eίμαι έξι μήνες στο βουνό. Ζέχνω. Ξεπαγιάζω. Πεινάω. Τρώω φύλλα από τα δέντρα. Πίνω νερό από τις γούρνες. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Φοβάμαι ότι, την ώρα που κοιμάμαι, θα φάω καμιά σφαίρα. Πρέπει να προλάβω. Να σκοτώσω αυτούς που θέλουν να με σκοτώσουν. Μονάχα ένα όραμα με κρατάει όρθιο. Να διορίσει ο εγγονός μου τη φαμίλια στο δημόσιο», ήταν το ειρωνικό σχόλιο του κ. Τατσόπουλου για τον κ. Σχινά-Παπαδόπουλο.
Νικόλας Σεβαστάκης

«Επιδεικνύοντας συγχρόνως λεπτομερώς στιγμές ενός αριστερού οικογενειακού ιστορικού- αυτό δηλαδή που εγώ έμαθα από τον πατέρα μου της Μακρονήσου, της Γυάρου και της Λέρου ότι ΔΕΝ πρέπει να επιδεικνύεται ασεβώς, δεν πρέπει να ευτελίζεται, πόσο μάλλον να προσκομίζεται σε κάθε δυσκολία ως τίτλος (ηθικός, πολιτικός ή »επαγγελματικός»)».

 

 Σχόλια