Καταδίκη Φιλιππάκη για δυσφήμιση της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα

Καταδίκη Φιλιππάκη για δυσφήμιση της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα

  • Σε φυλάκιση έξι και επτά μηνών με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκαν ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης και δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία»
  • Ο λόγος δημοσίευμα σχετικά με τις επαγγελματικές δραστηριότητες της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου.
  • Η κα Νικολοπούλου επισημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα ακολουθεί τη δικαστική οδό, προκειμένου να υπερασπίζεται τα δικαιώματά της και την επαγγελματική της υπόσταση.

Ειδικότερα, σε δήλωσή της η σύζυγος του Γ. Στουρνάρα επισημαίνει πως από εδώ και στο εξής θα ενεργεί πάντα έτσι σε αντίστοιχες περιπτώσεις και θα ακολουθήσουν κι άλλοι…. «Όποιος γράφει συκοφαντίες για μένα θα μηνύεται και θα καταδικάζεται. Θα πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου και να με αφήσουν να κάνω τη δουλειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, πως μόλις τον Αύγουστο σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε το Tριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον Κώστα Βαξεβάνη, στη δίκη που είχε με τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα.

Η μήνυση αφορούσε σε δημοσίευμα στο περιοδικό Hot Doc στο οποίο περιλαμβανόταν φωτογραφία της μηνύτριας και του συζύγου της και παραπλεύρως λεζάντα που ανέφερε «στο ΚΕΕΛΠΝΟ βάφτισαν τον καρκίνο κολλητικό για να πάρει λεφτά η οικογένεια Στουρνάρα».

Πηγή:thetoc
Σχόλια