Καταδίωξη και δολοφονία νεαρού άνδρα μέρα-μεσημέρι σε κεντρική αγορά του Λονδίνου

Καταδίωξη και δολοφονία νεαρού άνδρα μέρα-μεσημέρι σε κεντρική αγορά του Λονδίνου

Νεκρός από σφαίρες έπεσε ένας νεαρός άνδρας μέρα-μεσημέρι στο ανατολικό Λονδίνο, μετά από καταδίωξη του από άγνωστο ή άγνωστα άτομα σε σκηνές οι οποίες παραπέμπουν σε αστυνομικές σκηνές του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων που παρακολούθησαν εμβρόντητοι τη σκηνή.

Οι περαστικοί αναφέρουν πως κόσμος ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, τρομαγμένος από τους πυροβολισμούς στην περιοχή του Hackney, προσπάθησε να διαφύγει πέφτοντας στο έδαφος.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην Independent πως το θύμα κυνηγήθηκε σε όλο το μήκος της Chatsworth Road και πυροβολήθηκε έξω από γνωστό φαρμακείο της περιοχής. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, το θύμα, προκειμένου να ξεφύγει έπεσε επάνω στα κάγκελα που βρίσκονταν έξω από το φαρμακείο.

CP1w8brW8AAJSGt

Για λίγο κατάφερε να μπει σε κρεοπωλείο που βρισκόταν δίπλα στο φαρμακείο, αφήνοντας ίχνη αίματος πριν βγεί και πάλι σχεδόν αμέσως από αυτό, παραπατώντας και καταρρέοντας τελικά στον δρόμο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κανένα άλλο στοιχείο για τη συγκεκριμένη δολοφονία στο κέντρο του Λονδίνου, με μόνο δεδομένο πως το θύμα ήταν νεαρής ηλικίας καθώς πολλοί μάρτυρες τον ανέφεραν ως «the kid». («το παιδί»)

 

 

Σχόλια