Καταιγιστικός ο νέος ΥΕΘΑ: Είμαι στρατιώτης της Ελλάδας μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Καταιγιστικός ο νέος ΥΕΘΑ: Είμαι στρατιώτης της Ελλάδας μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Ο νέος ΥΕΘΑ, Νίκος Παναγιωτόπουλος ανέλαβε τα καθήκοντά του και επίσημα, μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που έγινε την περασμένη Τρίτη παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας προχώρησε σήμερα στην πρώτη του ημερήσια διαταγή, σε μια μέρα που έχει «σημαδευτεί» από τις τρομακτικές και τρομερές καταστροφές στην Χαλκιδική, με τον ελληνικό Στρατό όμως να παρεμβαίνει και να δίνει «ηχηρό παρών»» για την προστασία και προσφορά προς τους πολίτες στις περιοχές που έχουν πληγεί από την τραγωδία.

Διαβάστε αναλυτικά την ημερήσια διαταγή του

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, πολιτικό και στρατεύσιμο προσωπικό,

Με αίσθημα τιμής και υπερηφάνειας, αναλαμβάνω την ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μια δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας.

Σας καλώ όλες και όλους να στοιχηθούμε από κοινού πίσω από την προσπάθεια αναβάθμισης των Ενόπλων Δυνάμεων και ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, στην οποία σας βεβαιώνω ότι θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, με αφοσίωση, ζήλο και τόλμη.

Διότι όλοι μας, εκλεκτά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στο τέλος της ημέρας είμαστε στρατιώτες της Ελλάδας. Από σήμερα και εγώ είμαι στρατιώτης της Ελλάδας μαζί σας.

Ζήτω οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Ζήτω το Έθνος


Σχόλια