Καταλάθος επίθεση διαδηλωτών στο Ρωσικό προξενείο – Στόχος ήταν το Ολλανδικό

Καταλάθος επίθεση διαδηλωτών στο Ρωσικό προξενείο – Στόχος ήταν το Ολλανδικό

Γκάφα ολικής πτώσεως σημειώθηκε εκ μέρους των Τούρκων διαδηλωτών οι οποίοι στην έξαψη τους πάνω για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους υπέπεσαν σε ένα βλακώδες λάθος το οποίο φυσικά και δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο.

Τούρκοι διαδηλωτές που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στην Κωνσταντινούπολη κατά των βομβαρδισμών που εξαπολύει η Ρωσία εναντίον της τουρκόφωνης μειονότητας της Συρίας μπέρδεψαν τη διεύθυνση όπου επρόκειτο να συγκεντρωθούν και κατέληξαν να διαδηλώνουν έξω από το γενικό προξενείο… της Ολλανδίας, έγραψαν σήμερα τουρκικές εφημερίδες.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Hurriyet, σταμάτησαν δεκάδες μέτρα μακρύτερα από το στόχο τους και άρχισαν να φωνάζουν τα συνθήματά τους μπροστά από την αντιπροσωπεία της Ολλανδίας, στην είσοδο της οποίας ωστόσο είναι εμφανές το εθνόσημο της χώρας.

Ωστόσο ο γενικός πρόξενος της Ολλανδίας Ρόμπερτ Σούντεμπουμ σχολιάζοντας το ατυχές περιστατικό μέσω της σελίδας του στο Twitter, δήλωσες πως «Οργισμένοι Τούρκοι διαδηλωτές μας μπερδεύουν συχνά με τους γείτονές μας (το ρωσικό προξενείο). Όπως απόψε που πέταξαν αυγά».Σχόλια