Κατάληψη δημαρχείων και υπηρεσιών αύριο σε όλη την χώρα ζητά η ΠΟΕ – ΟΤΑ

Κατάληψη δημαρχείων και υπηρεσιών αύριο σε όλη την χώρα ζητά η ΠΟΕ – ΟΤΑ

Σε κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας αλλά και υπηρεσιών όπως δημόσια γκαράζ, καλεί για αύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η κατάληψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως 13:00 και θα λάβει χώρο σε δημαρχεία, νηπιαγωγεία και υπηρεσίες.

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ οργανώνει αυτή την κινητοποίηση ως «ένα μήνυμα στη συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ., αλλά και στους αιρετούς, που θέλουν να ολοκληρώσουν το καταστροφικό έργο της μνημονιακής πολιτικής που άφησαν πίσω τους οι προηγούμενες κυβερνήσεις».
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στους δήμους επισημαίνουν πως «έχει ξεκινήσει μία επίθεση σε βάρος μας, που έχει να κάνει με την κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.), την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών, όπως της αποκομιδής των απορριμμάτων και της διάλυσης των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. Συνεχίζει και η σημερινή συγκυβέρνηση την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που έχει ισοπεδώσει την Ελλάδα και την κοινωνία, αυξάνοντας τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία».

Σχόλια