Καταγγελία για Καμμένο από τη ΝΔ

Καταγγελία για Καμμένο από τη ΝΔ

Δριμεία κριτική εναντίον του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του υπουργού Άμυνας στις ΗΠΑ.

Η γαλάζια παράταξη τονίζει πως σε καιρό οικονομικής κρίσης όχι μόνο επιστράτευσε το προεδρικό αεροσκάφος αλλά πήρε μαζί του και την μπάντα του Ναυτικού!

Ο υπεύθυνος του Τομέα Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, για το ταξίδι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στις Η.Π.Α., κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρά την οικονομική κρίση και τον δραστικό περιορισμό στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Πάνος Καμμένος δεν διστάζει να προκαλεί τους Έλληνες. Επιστράτευσε το προεδρικό αεροσκάφος, αλλά και την Πολιτική Αεροπορία προκειμένου να μεταβεί σε κοινότητα των Η.Π.Α., επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Σημειώνεται ότι μέρος της αποστολής αποτελούσε τμήμα της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχε σε εκδήλωση, που διοργανώθηκε με υψηλό αντίτιμο. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είχε καμία επίσημη επαφή με κυβερνητικούς παράγοντες των Η.Π.Α.».

Η απάντηση του ΥΠΕΘΑ

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η στάση του κ. Δαβάκη και της Νέας Δημοκρατίας που με ερώτησή τους στη Βουλή προτείνουν την κατάργηση των παρελάσεων της Ομογένειας επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θεωρεί υποχρέωσή του να συμβάλλει ώστε να συνεχιστούν και να ενδυναμωθούν οι εθνικές εορτές στην Ομογένεια, οι οποίες αποτελούν εθνικό καθήκον και όχι μόνο αναγκαίο καλό.Σχόλια