Καταγγελία- σοκ για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου κοριτσιού από τον Michael Jackson

Καταγγελία- σοκ για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου κοριτσιού από τον Michael Jackson

Μια γυναίκα ηλικίας 42 ετών κατέφυγε στη δικαιοσύνη αποφασίζοντας να μιλήσει για πρώτη φορά για τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν επί τρία χρόνια από τον Μάικλ Τζάκσον.

Μέσω του δικηγόρου της παρουσίασε την κατάσταση που ζούσε από το 1986 έως και το 1990, με τον Μάικλ Τζάκσον να την κακοποιεί σεξουαλικά στην κατοικία του.

Είναι η πρώτη γυναίκα που κάνει την καταγγελία και σύμφωνα με το δικηγόρο, το κοντό μαλλί που είχε κατά τη νεαρή της ηλικία, ίσως ήταν αυτό που ωθούσε τον «βασιλιά» της ποπ στις αποτρόπαιες πράξεις.

Ολα άρχισαν το 1986 και συνεχίστηκαν έως και το 1990. Κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας, ο Μάικλ Τζάκσον έστελνε γράμματα στο μικρό κορίτσι, λέγοντάς του πόσο την αγαπά και πόσο θέλει να την ξαναδεί

Αργότερα, ο Τζάκσον άρχισε να στέλνει επιταγές στο σπίτι της κοπέλας, δαπανόντας συνολικά 900.000 δολάρια εκείνη την εποχή για να εξαγοράσει την σιωπή της.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και που ερευνούν οι αρχές, είναι πως η ίδια μέσω του δικηγόρου της παραδέχθηκε πως δέχθηκε για πρώτη φορά σεξουαλική κακοποίηση, όταν σε ηλικία 12 ετών είχε επισκεφθεί με τη μητέρα της το σπίτι του. Οι αστυνομικοί ερευνούν το γεγονός ότι η οικογένεια ίσως να γνώριζε τι συμβαίνει αφού στη συνέχεια λάμβανε τις επιταγές.Σχόλια