Καταγγελίες-φωτιά για την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας (Αποκαλυπτικά έγγραφα)

1402 20

Της Αριστέας Πρωτονοταρίου 

Δικαστικό και οικονομικό θρίλερ με καταγγελίες που κόβουν την ανάσα, «στοιχειώνει» την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας. Κληρονόμοι ιδρυτικού μέλους της Τράπεζας καταγγέλλουν μεθοδεύσεις και παρασκηνιακές διεργασίες προκειμένου να μην αναγνωριστούν οι μετοχές που έχουν στην κατοχή τους.

Η ιστορία που αποκαλύπτει το ereportaz και απασχολεί εδώ και χρόνια τις δικαστικές Αρχές εκτείνεται χρονικά από το 2000. Εκείνη την χρονιά έφυγε από την ζωή ο Νικόλαος Μανδηλάς, πατέρας του Γεωργίου Μανδηλά και ιδρυτικό μέλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. Μετά τον θάνατό του η σύζυγός του παρέδωσε στον γιο του δύο αξιόγραφα στα οποία αντιστοιχούσαν σε 40 συνεταιρικά μερίδια του «Πιστωτικού εν Λαμία Συνεταιρισμού Τεχνοεργατών ΣΥΝ.ΠΕ», γνωστού σήμερα ώς «Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.

Η οικογένεια προχώρησε στην αναγνώριση της ιδιότητας του μετόχου απο την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, ζητώντας επιπλεόν τον επακριβή προσδιορισμό των μετοχών της Τράπεζας που αντιστοιχούν στις σαράντα εταιρικές μερίδες.

Άρνηση

Από την πλευρά της όμως η Τράπεζα αρνήθηκε να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες επικαλούμενη διαγραφή του Νικολάου Μανδηλά απο τα μητρώα των μελών του Συνεταιρισμού απο το 1948, λόγω οφειλής στον Συνεταιρισμό. Πρόκειται για δάνειο του οποίου η οφειλή (εντελώς τυχαία) ήταν ισόποση με την αξία των μεριδίων του.

Ωστόσο από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η Τράπεζα δεν διέθετε κανένα έγγραφο που να πιστωποιεί τους ισχυρισμούς της περί οφειλών και δανείων. Έτσι η οικογένεια Μανδηλά ξεκίνησε έναν εξαιρετικά δύσκολο δικαστικό αγώνα που διαρκεί μέχρι και σήμερα. Στην πορεία των διαδικασιών αποκαλύφθηκε πως το όνομα του πατέρα Μανδηλά, είναι ακόμη ενεργό και ο λογαριασμός του στην Τράπεζα κινείται κανονικά.

Η χειρόγραφη έκθεση της Δικαστικής Επιμελήτριας του Πρωτοδικείου Λαμίας, Γιαννούλας Γ. Φέκα, σχετικά με την παράδοση και παραλαβή αντιγράφων απο την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας για την υπόθεση του κληρονόμου Μανδηλά:

Μανδηλας 1

Μανδηλάς 2

Μανδηλάς 3

Μανδηλάς 4

Διεγράφη ή όχι;

Με την υπ αριθμόν 2013/2002 απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας αναγνώρισε την μετοχική ιδιότητα στον Γεώργιο Μανδηλά, και έδωσε το δικαίωμα απόκτησης αντιγράφων από όλα τα έγγραφα της Τράπεζας για να διαπιστωθεί αν ο δικαιοπάροχος είχε ποτέ διαγραφεί απο μέλος. Όμως όπως καταγγέλλει η οικογένεια οι διαδικασίες διακόπηκαν «κακήν-κακώς». Έκτοτε η οικογένεια έμπλεξε σε έναν ατέρμονο δικαστικό αγώνα ο οποίος –σύμφωνα με όσα λέει- συνοδεύεται από παρασκηνιακές πιέσεις που έχουν ως αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται το δίκιο τους.

«Σήμερα, δικαιούμαι τουλάχιστον το 20% των μετοχών της Τράπεζας και δεν θέλουν να μου το δώσουν», δηλώνει ο Γεώργιος Μανδηλάς στο ereportaz. Kαι συνεχίζει: «Έφτασα σε σημείο να επιτίθεμαι σε όλο τον Άρειο Πάγο. Έχω περάσει απο τέσσερις αντεισαγγελείς… Δεν είναι δυνατόν να κάνω μηνύσεις, να μου κάνουν και αυτοί και ενώ εκείνοι αθωώνονται εμένα να με δικάζουν… εγώ είχα τα στοιχεία εναντίον τους, εγώ δικάστηκα».

Δικαίωση από το ΣΔΟΕ

Ένα από τα τελευταία κεφάλαια του θρίλερ, έλαβε μέρος τον Ιούλιο του 2014 όταν περιήλθε στην κατοχή της οικογένειας, έγγραφο υπο τον αριθμό προωτοκόλλου 1832/2014, απο το ΣΔΟΕ Περιφερειακής Διευθύνσεως Αττικής. Το συγκεκριμένο έγγραφο ουσιαστικά δικαιώνει την οικογένεια των κληρονόμων καθώς καταλήγει ότι «δεν διαπιστώθηκε συμψηφισμός-εξόφληση δανείου απο ονόματι Νικολάου Μανδηλά και οι σαράντα εταιρικές του μερίδες παραμένουν απ΄ονόματι του όπως έχουν εγγραφεί αυτές κατά την ημερομηνία αγοράς τους».

Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο

Μανδηλάς 6

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2015, η σχετική δικογραφία διαβιβάζεται προς την κυρία Οικονομική Εισαγγελέα του ΣΔΟΕ και γίνεται δεκτό το αίτημα της οικογένειας να λάβει ο κ. Μανδηλάς επικυρωμένα αντίγραφα της όλης δικογραφίας. Κάτι που συνέβη τον Απρίλιο του ίδιου έτους.

Η «πλαστογραφία» και το αρχείο 

Παρόλα ταύτα οι εισαγγελικές Αρχές άσκησαν δίωξη κατά του κληρονόμου του μετόχου για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε πλαστογραφία. Σύμφωνα με την δικαστική κρίση το έγγραφο του ΣΔΟΕ ήταν χαλκευμένο. Η υπόθεση ωστόσο μπήκε στο αρχείο καθώς σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα ήταν αυθεντικό. 

«Η ενέργειά των Αρχών συνιστά ξεκάθαρη περίπτωση παραβάσεως καθήκοντος», σημειώνει ο κ. Μανδηλάς λέγοντας ότι είναι και «κερατάς και δαρμένος».

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής η οικόγενεια Μανδηλά, έχει σταφεί εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδος, ώς εποπτεύουσας Αρχής όλων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και ιδιαίτερα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, λόγω του ότι την έχει θέσει υπο εκκαθάριση και συντάσσει ανά έτος εκθέσεις για τις δραστηριότητές της.
Μάλιστα έχει ζητήσει απο την ΤτΕ να χορηγήσει αντίγραφα των εκθέσεων αυτών, όμως αρνήθηκε με πολύ επίμονο και απροσδόκητο τρόπο. Μετά απο σφοδρή δικαστική διαμάχη, οι εκθέσεις για τα έτη 2002-2006 παραδόθηκαν στους αιτούντες ενώ η ΤτΕ αρνείται να παραδώσει τις εκθέσεις για τα υπολοιπα έτη επικαλούμενη το τραπεζικό απόρρητο.

Η οικογένεια Μανδηλά, για την παραπάνω παράβαση της ΤτΕ, έχει καταφύγει σε μήνυση για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, εναντίον του τέως διοικητή αυτής, Γεώργιο Προβόπουλο αλλά και τον νύν, Ιωάννη Στουρνάρα.

Κεφάλαιο… δυσπιστία

Λίγες μόνο ώρες μετά την αποκάλυψη του eReportaz σχετικά με τα σκάνδαλα που κρύβονται πίσω από την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, υπήρξαν κάποια σχόλια περί αμφισβήτησης της εγκυρότητας της υπόθεσης.

Πλήθος εγγράφων, αναμεσά τους καταγγελίες, αναφορές, αποφάσεις δικαστηρίων και πολλά άλλα, βοήθησαν την έρευνα ακόμη περισσότερο, πιστοποιώντας κάθε γεγονός το οποίο ο κληρονόμος, κ. Γεώργιος Μανδηλάς, επικαλούταν.

Όπως είναι αναμενόμενο, μετά απο πορεία χρόνων της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο κ. Μανδηλάς έχει συγκεντρώσει έναν υπερβολικά μεγάλο αριθμό εγγράφων που καταστεί αδύνατη την δημοσιοποίηση τους. Ακόμη και των πιο σημαντικών.

Σας παραθέτουμε παρακάτω περισσότερα έγγραφα, στα οποία θα βρείτε ακράδαντα στοιχεία περί εγκυρότητας της υπόθεσης:

Έγγραφο με την υπογραφή του Προϊσταμένου Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Επενδυτών,  Νικόλαο Κουιμτζή, που νομιμοποιεί τα μερίδια του αποθανότα Νικόλαου Μανδηλά, σε μετοχές της ΣΤΛ.

 

Στις 21 Νοεμβρίου 2002, μετά απο συνεδρίαση υπό την δικαστή Μαρία Τζέρμπου, Πρόεδρο Πρωτοδικών, και σύμφωνα με την πλέον Απόφαση 2013/2002, γίνεται δεκτό το αίτημα του κ. Μανδηλά για χορήγηση αντιγράφων των παρακάτω εγγράφων που έχουν σχέση με τα γεγονότα:

 • Επικυρωμένο αντίγραφο του καταστατικού ιδρυτικού εγγράφου του Πιστωτικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας»
 • Επικυρωμένο αντίγραφο του καταστατικού ιδρυτικού εγγράφου του «Πιστωτικού εν Λαμία Συνεταιρισμού Τεχνοεργατών ΣΥΝΠΕ»
 • Αντίγραφο του βιβλίου εταιρικών μεριδίων και του βιβλίου πρακτικών των γενικών συνελέυσεων με τις σχετικές εγγραφές απο το 1948 μέχρι σήμερα.

Ο κ. Γεώργιος Μανδηλάς, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει λάβει στο σύνολό τους, τα έγγραφα που το Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας όρισε, με τους υπευθύνους να καταφεύγουν σε προφάσεις και φθηνές δικαιολογίες.

Οι σελίδες 1,6 & 7 της Απόφασης 2013/2002, η οποία εγκρίνει το αίτημα χορήγησης εγγράφων στον κ. Μανδηλά Γεώργιο.

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2006, το Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας, υπό τη δικαστή Βαρβάρα Πάπαρη, Πρόεδρο Πρωτοδικών, με την Απόφαση 2558/2006, συγκροτήθηκε για να εξετάσει την αίτηση του κ. Μανδηλά για συντηρητική απόδειξη με σκοπό  να γίνει βέβαιο «αν τα χορηγηθέντα απο τη ΣΤΛ κατα την εκτέλεση της υπ’αριθμόν 2013/2002 αποφάσεως του Μονομελές Πρωτοδικείου Λαμίας είναι όλα όσα αυτή διαθέτει, αν παραλήφθησαν τυχόν στοιχεία-ονόματα, … αν εκτελέστηκε πλήρως η απόφαση 2013/2002… εάν το όνομα του Νικολάου Μανδηλά (πατέρα του μηνυτή) ήταν ή θα μπορούσε να είναι καταγεγραμμένο στους καταλόγους (χειρόγραφους και μηχανογραφημένους) που η τράπεζα τηρεί και με κάποιο τρόπο σβήστηκε ή δεν εμφανίζεται παρόλο που αυτός στο παρελθόν ήταν καταχωρημένος ως συνέταιρος».

Η αίτηση γίνεται δεκτή και διατάσσεται διενέργεια πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να βεβαιωθούν τα παραπάνω.

Η πρώτη και η τελευταία σελίδα της υπ’αριθμόν απόφασης 2552/2006.

«Είναι κανείς να απορεί..» αναφέρει ο κ. Μανδηλάς Γεώργιος και συνεχίζει: «γιατί δεν μας δίνουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει επιτέλους; Γιατί μας τα κρύβουν ενώ οι αποφάσεις να μας χορηγηθούν, έχουν παρθεί;».

«Όποιος δυσπιστεί, ας έρθει να με βρεί να του δείξω όλα τα έγγραφα. Τώρα που θα επισκεφθώ την Λαμία, τον περιμένω», επισημαίνει ο πλεόν αγανακτισμένος άντρας.

Η μάχη συνεχίζεται ενώ τον λόγο έτσι και αλλιώς έχει η ελληνική Δικαιοσύνη.

Απεργία πείνας

Όπως αναφέρει ο κ. Μανδηλάς, μέχρι στιγμής η υπόθεση του έχει περάσει απο τέσσερις διαφορετικούς δικηγόρους και οδεύει για τον πέμπτο, μιας και οι προηγούμενοι δέχτηκαν τηλεφωνήματα που τους προέτρεπαν να σιωπήσουν και να καθυστερήσουν τις διαδικασίες.

Επικοινωνήσαμε με έναν από τους παλαιότερους δικηγόρους της υπόθεσης, τον κ. Κωνσταντίνο Αλαβάνο ο οποίος όταν του θέσαμε το ερώτημα γιατί διέκοψε την συνεργασία του με τον κ. Μανδηλά απάντησε: «Δεν είχα καλή συνεργασία με τον κ. Μανδηλά. Είχε έμμονες ιδέες οι οποίες δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Επιτρέψτε μου να μην πώ τίποτα παραπάνω».

Από την πλευρά του ο κληρονόμος του ιδρυτή επιμένει ότι «δεν έχουν ξανα υπάρξει υποθέσεις με τέτοιο οικονομικό έγκλημα. Δεν έχουν τολμήσει να μου κάνουν μια μήνυση, μια αγωγή, κάτι… Ας με πάνε ενα αυτόφορο να τα βγαλω όλα στην φόρα. Δεν τολμάει κανείς. Ο ίδιος μάλιστα λέει ότι ετοιμάζεται να προχωρήσει σε απεργία πείνας έξω απο την Βουλή, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση και συγκεκριμένα προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χαρακτηριστικά έχει αναφέρει πως η πάταξη της διαφθοράς είναι σημαντική για την οικονομία και την ελληνική κοινωνία.

Τι απαντά η Τράπεζα 

Η Τράπεζα απο την πλευρά της θεωρεί το συγκεκριμένο θέμα λήξαν και απορεί με την επιμονή του κ.Μανδηλά. «Ο κ. Μανδηλάς, δεν έχει κερδίσει κανένα δικαστήριο και μάλιστα ένα έγγραφο που είχε καταθέσει εναντίον μας, το ΣΔΟΕ ανακάλυψε οτί ήταν πλαστό» αναφέρει ο κ. Χρήστος Γαταγάνος, δικηγόρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.

«Δεν δικαιούται τίποτα απολύτως ο συγκεκριμένος κύριος», προσθέτει. Σε ό,τι αφορά τον λογαριασμό του πατέρα Μανδηλά, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα ενεργός, ο δικηγόρος απαντά: «Δεν υπάρχει κανέναν λογαριασμός στο όνομα του κυρίου. Ο άνθρωπος αυτό είχε διαγραφεί εδώ και πολλά χρόνια. Όλα τα άλλα είναι αβεβαιότητες», καταλήγει.

 

Σύντομα νέες αποκαλύψεις.Join the Conversation

20 comments

 1. Χριστοδουλου Αντρεας Απάντηση

  Και πως ξερετε οτι με 40 μεριδια ειναι ιδρυτικο μελος; Τα ιδρυτικα μελη εχουν χαρτια; γιατι δεν τα δημοσιευετε;

 2. Complaints – FIRE for the Cooperative Bank of Lamia | Athens Times Απάντηση

  […] The Αριστέας Πρωτονοταρίου Legal and financial thriller with complaints is breathtaking, “haunting” the Cooperative Bank of Lamia…Heirs to a founding member of the Bank complain of manipulation and behind-the-scenes processes in order to identify the shares in their possession.Read more here… […]

 3. Αδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  Κα Πρωτονοταρίου, ακόμα δεν απαντήσατε στα ερωτήματα μου, τελικά ο Ν.Μανδηλάς, ήταν ιδρυτικό μέλος της τράπεζας; και αν ναι έχετε το καταστατικό της ίδρυσης της τράπεζας από πότε ιδρύθηκε και τα ονόματα των ιδρυτικών μελών;
  Σας ερωτώ γιατί ο Γ.Μανδηλάς σε άλλο SITE (συγκεκριμένα στο ΚΟΥΤΙ της ΠΑΝΔΩΡΑΣ) εμφανίζεται σαν μέτοχος της τράπεζας, τελικά τι από τα δύο είνα; γιατι και τα δύο αποκλείεται να είναι.
  Σας προσκόμισε αποφάσεις δικαστηρίων που τον δικαιώνουν, έστω σαν απλό μέτοχο; από ότι διάβασα μόνο εξώδικα, τα εξώδικα για εσάς σημαίνουν κάτι; Δεν αντιλέγω μετοχές υπήρχαν και υπάρχουν, αλλά όχι όπως το παρουσιάζει ο Γ. Μανδηλάς. Ένα άλλο ερώτημα είναι το 20% που ισχυρίζεται ότι του αναλογεί πότε,ποιός και με ποιά μέθοδο υπολογίστηκε σε μία ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, αυτό και αν είναι έμμονή, γιαυτό όπως ο ίδιος ισχυρίζεται είχε πολλούς δικηγόρους.
  Εν αναμονή της απάντησης σας, που υποθέτω πέραν της πιό ενδελεχούς έρευνας σας, δεν θα σπαταλήσετε πολύ χρόνο, αφού μόνο εγώ, για τους δικούς μου επαγγελματικούς λόγους,ενδιαφέρομαι. Και πιστεύω η έρευνα σας να βασίζεται σε πραγματικά γεγόνοτα, όχι σε έμμονες και φαντασιώσεις, η σε ένα χαρτί του ΣΔΟΕ που αν μη τι άλλο ούτε σαν ιδρυτικό μέλος, τον εμφανίζει πόσο μάλιστα δικαιούχο 20% εκκαθαριζόμενης τράπεζας!!!

 4. Αδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  Κα Πρωτονοτάριου, όλοι στο γραφείο παρακολουθούμε με κομμένη την άνάσα, μέχρι ασφυξίας,(κατά τα γραφόμενα σας) αναμένοντας τις αποκαλύψεις του εμμονικού Γ.Μανδηλά, τώρα στα σοβαρά, έχει στοιχεία ουσιαστικά για την υπόθεση, εκτός βέβαια των εξωδικών που μας παρουσιάσατε, ο πεμπτος δικηγόρος μάλλον έχασε τον δρόμο προς τον εμμονικό Γ. Μανδηλά, αφού ήταν καθοδόν μπορεί και να τον > για καθυστερήσεις και αυτόν όπως και τους άλλους τέσσερις, άν βρεθεί ποτέ ο απωλεσθείς δικηγόρος, και εμφανισθεί στη τραπεζα (μέχρι τώρα όλοι ανεξαιρέτως έχουν κηρυχθεί σε αφάνια), με στοιχεία, όχι εξώδικα, και εμμονές, πραγματικά, ουσιαστικά, να το κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , από την πλευρά του γραφείου μας, κατόπιν συννενόησης με το νομικό μας, επιφυλασσόμεθα, στό μέλλον, να σας γνωστοποιήσουμε τα ονόματα των εμπλεκομένων πρώην μεγαλοστελεχών της τράπεζας, που συνεργαζόμαστε, μήπως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παρουσιάσετε σοβαρά στοιχεία, και όχι ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ του κάθε τυχάρπαστου, φαντασιόπληκτου Γ. Μανδηλά λίγη σοβαρότης απο πλευράς δεν βλάπτει

 5. Αριστέα Πρωτονοταρίου Απάντηση

  κ. Χριστοδούλου καλησπέρα,

  Φαίνεται πως το παρόν δημοσίευμά μας σας προβλημάτισε αρκετά για να σας δημιουργηθούν τέτοιου είδους απορίες. Αλλά ας περάσουμε στα ερωτήματά σας.

  Ο πατέρας του κ. Γεωργίου Μανδηλά, Νικόλαος Μανδηλάς, ήταν ένα απο τα πρώτα μέλη του τότε «Πιστωτικού εν Λαμία Συνεταιρισμού Τεχνοεργατών ΣΥΝ.ΠΕΕ», γνωστού σήμερα ώς «Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας» όπως θα διαβάσατε και παραπάνω. Μετά τον θάνατό του, άφησε ως «κληρονομιά» στον κ. Γεώργιο Μανδηλά (τον γιο του), τα εταιρικά μερίδια. Το γεγονός αυτό συνεπώς, τον καθιστά αυτόματα μέτοχο. Επιπλέον, το καταστατικό των ιδρυτικών μελών της Τράπεζας δεν είναι κρυφό και φυσικά υπάρχει.

  Όσον αφορά τις αποφάσεις δικαστηρίων, στις οποίες αναφέρεστε, με την Απόφαση 2013 του 2002, ο κ. Γ. Μανδηλάς, αναγνωρίστηκε ως κληρονόμος και επίσημα. Απο τότε, με απάτες νόμου το δικαστήριο κλείνει συνεχώς την υπόθεση του, οπου ζητούσε να μάθει το ακριβές ποσό που δικαιούται. Γι’αυτό και ο ίδιος προχωρά σε μια εκτίμηση του ποσού το οποίο φυσικά μπορεί να αντιστοιχεί σε μικρότερο ποσοστό αλλά και σε πολύ μεγαλύτερο. Προσπαθεί να κάνει μια εκτίμηση για την οποία δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς.

  Ακόμη, θα σας παρακαλούσα να μην προσβάλλεται την δουλειά μου, ειδικά σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση όπως η παρούσα για την οποία η έρευνα διήρκεσε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και που μόνο σε τεκμηριωμένα γεγονότα θα μπορούσε να βασιστεί.

  Ελπίζω να βοήθησα να λυθούν οι απορίες που σας δημιουργήθηκαν απο προσωπικούς «επαγγελματικούς λόγους».

 6. Ανδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  Kυρία μου, σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε, αν φάνηκε ότι σας προσέβαλα, σας ζητώ συγνώμη, τώρα για να λυθούν οι δικές σας απορίες, στο <> παρακαλώ πιστέψτε αν διαβάζατε καλύτερα το τελευταίο e-mail μου θα καταλαβαίνατε, ότι γνωρίζω αρκετά και σίγουρα πιο πολλά από εσάς που γράφετε για τεκμηριωμένα γεγονότα όπως π.χ. να σας γνωστοποιήσω ΑΡΧΙΚΑ ονομάτων εμπλεκομένων πρώην εργαζομένων στην τράπεζα. Γράφετε ότι έχετε το καταστατικό της τράπεζας, που αναφέρει τον Ν.Μανδηλά σαν ιδρυτικό μέλος, ΠΟΛΥ ωραία γιατί δεν το δημοσιοποιείται αλλά προτιμάται τα εξώδικα; γιατί κυρία και ο πιο ανίδεος περί εταιρικών γνωρίζει άλλο πρώτο μέλος και άλλο ιδρυτικό για το οποίο υπάρχει ειδικό έγγραφο σύστασης με τα ονόματα επακριβώς των ιδρυτών, επομένως σύμφωνα με τα γραφόμενα σας υπάρχει, δείξτε το.
  Μάλλον δεν γνωρίζετε πόσα χρόνια έκανε ο <> να εμφανισθεί με τα μερίδια; Και αφού είναι κληρονόμος δικαίως η αδίκως, πώς βγάζει έστω και με μια εκτίμηση δική του σε υπό εκκαθάριση τράπεζα 20% στο πάνω- κάτω στα κέρδη στις ζημίες της;. Η απόφαση 2013/2002 δεν την δημοσιεύετε, η να μας πείτε πώς και πότε δικαιώνετε, γιατί κάπου γράφει και για μιά παραγραφή απλά γράφετε απάτης νόμου;έτσι απλά και σε πόσα άλλα δικαστήρια έχει καταδικαστεί. Τέλος για να μην σας κουράζω σας ξαναγράφω επαγγελματικά είμαι πιο ενημερωμένος, από ότι σας καθοδηγεί ο εμμονικός Γ.Μανδηλάς, γιατί και δικαστήρια έκανε και έχασε, και η απόφαση που αναφέρατε γράφει για ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ, για την οποία θέλω να πιστεύω ότι σας διέφυγε. Επειδή είστε έγκριτος δημοσιογράφος δείξτε μας τα τεκμηριωμένα στοιχεία που σας παρουσίασε ο Γ.ΜΑΝΔΗΛΑΣ, γιατί για αυτά που ήδη επικαλεστήκατε υπάρχουν ΚΕΝΑ, σας το ξαναγράφω άλλου πρέπει να κοιτάξετε όχι σε αυτά που επί τόσα χρόνια σε σας άλλα και σε άλλους αναμασά, εξάλλου σας το ανέφεραν έχει έμμονες μη πέσετε και εσείς στην παγίδα.
  Εν αναμονή των εγγράφων που επικαλείστε κατασταστατικό ιδρυτικό, απόφαση 2002/2013, για να δούμε ποιός από τους δύο μας είναι επαγγελματίας, εγώ από την πλευρά μου, μόλις φανείτε συνεπής στα γραφόμενα σας, χρωστώ τα ΑΡΧΙΚΑ των εμπλεκομένων.

 7. Ανδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  Κα Πρωτονοτάριου, αναμασάτε τα ίδια, και δημοσοποιείτε, επιλεκτικά αποφάσεις, αν είναι μπορεί να θεωρηθούν ευνοικές για τον εμμονικό Γ. ΜΑΝΔΗΛΑ, και συγκεκριμένα τις αποφάσεις 50/2014, την τελευταία αγωγή του 2015, και σε τόσες άλλες που έχει δικαιωθεί, η Σ.Τ.Λαμίας, ούτε αναφορά, και πάλι δεν μας <>, το περίφημο καταστατικό, και για να σας προλάβω, μη μας γράψετε ότι δεν το έδωσαν, ο εμμονικός είχε αποφάση, είχε δικαστικό επιμελητή, ΟΦΕΙΛΑΝ να του παραδώσουν, όλα ανεξαιρέτως, αν δεν τα πήρε, τότε φταίει ο επιμελητής, γιατί υπάρχουν ενυπόγραφα χαρτιά παραλαβής.
  Και επ ευκαιρία, το έγγραφο του Χρηματιστηρίου γιατί δεν το επικυρώνει ο Κος ΚΟΥΙ ΜΤΖΗΣ, και το επιβεβαιώνει ένας δικηγόρος, το πιο πιθανό από αυτούς που επιλέγει επιλεκτικά ο Γ.ΜΑΝΔΗΛΑΣ. και σαν το γράφω μετά πάσης βεβαιότητος, ότι το πρωτότυπο όπως και ΟΛΗ η αλληλογραφία με το γραφείο μας ευρίσκεται ανά χείρας μας, και σας διαβεβαιώνω ΑΥΤΟ που μας παρουσιάζετε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ. Έχετε η δεν έχετε θεωρημένο από τον εκδότη το έγγραφο; μη μας παρουσιάζετε έγγραφο που ενδεχομένως να είναι πλαστό, πρέπει να γνωρίζετε ότι για να έχουν ισχύ τα οποιαδήποτε έγγραφα ειδικά σε δικαστήριο, απαιτείται ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ όχι δικηγόρου, απορώ πώς δεν το γνωρίζατε, και δημοσοποιείτε οποιαδήποτε έγγραφο σας προσκομίσει χωρίς έλεγχο, και σας εφιστώ την προσοχή τι θα απαντήσετε, αν απαντήσετε γιατί θα υπάρχουν και νομικές συνέπειες, και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ερευνήστε το και μετά μας απαντάτε.
  Τώρα, αν και ουσιαστικά δεν μας είπατε κάτι νέο ούτε καταστατικό ιδρυτικού μέλους, έγγραφο του Χ.Α. επικυρωμένο από κάποιο δικηγόρο αλλά ούτε αποφάσεις, ουσιαστικά μία αν μπορεί να θεωρηθεί νίκη του Κου ΜΑΝΔΗΛΑ Γ. άλλες εβδομήντα περίπου, είναι ολοκληρωτικές ήττες, με πιο πρόσφατη του 2015, ίσως γιαυτό έχει τον χαρακτηρισμό εμμονικός.
  Μία απορία αφού το δικηγορικό σύμπαν συνωμοτεί σε βάρος του αν είναι δυνατόν, γιατί δεν πάει στον Δ.Σ. να προβεί σε έγγραφη καταγγελία; προτιμότερο από τις θεατρικές ηρωικές δηλώσεις απεργίας πείνας. Επειδή η Λαμία είναι αρκετά μακριά δεν έχει δικηγόρο η ειναι ακόμα καθ’ οδόν; αν και δε ν μας παρουσιάσατε κάτι ουσιαστικά νέο, παρά μόνο επιλεκτικά ότι ΔΗΘΕΝ συμφέρει τον Γ.ΜΑΝΔΗΛΑ, σας δίνω τα αρχικά όπως σας έχω ήδη γράψει λοιπόν:
  1. ΤΡ……………….., Α, 2. ΑΡ…………….., Κ. 3.Ν………., Αν. 4. Δ……………, Ν. και πληροφοριακά δεν υπογράφει ο Κος ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ, εν αναμονή των μελλοντικών αποκαλύψεων σας, όπως γράψατε και ελπίζω να μην είναι επικυρωμένα από κάποιο δικηγόρο, αλλά και τις αποφάσεις που πανηγυρικά έχει χάσει ο Γ.ΜΑΝΔΗΛΑΣ, και μην μας ξαναγράψετε για στημένους δικηγόρους, επιμελητές, δικαστήρια, τις μάχες τις χάνει, γιατί δεν γνωρίζει και προφανώς ούτε και εσείς, εκτός αν του έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη και ήδη γνωρίζετε σε βάθος την υπόθεση του(που από ότι φαίνεται γράφετε ότι σας λένε) , οι επικυρώσεις δεν έχουν ισχύ, από δικηγόρο που μπορεί να έχει σύμβαση εργασίας.
  Αν έχετε κάτι νέο γράψτε το,γιατί κινδυνεύουμε να γίνουμε και εμείς εμμονικοί, και κάτι τελευταίο γνωρίζετε ότι Γ.ΜΑΝΔΗΛΑΣ, αρνήθηκε πρόταση συμβιβασμού, παρότι δεν είχε συγκεκριμένες λογιστικές, απαιτήσεις έτσι για να γνωρίζετε όσα σκόπιμα σας κρύβουν, απαιτείς όταν οι απαιτήσεις είναι τεκμηριωμένες λογιστικά και νομικά, διαφορετικά όπως αρχικά έχετε γράψει το 20% κατά προσέγγιση το υπολόγιζε, όπως και το ότι ο πατέρας του είναι ιδρυτικό μέλος, ότι δεν οι επιμελητές του δεν παρέλαβαν τα έγγραφα που διατάσσουν τα δικαστήρια, αντίθετα εκείνος αρνήθηκε ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ, και την ευκαιρία να διαπραγματευτεί, αλλά και να μάθει τι δικαιούται.

  1. Γιώργος Μανδηλάς Απάντηση

   Είστε τραγικός κύριε Χριστοδούλου,θα έπρεπε να ντρέπεστε τον γνωρίζετε προσωπικά που μιλάτε με αυτόν τον τρόπο;

   Δεν αρνήθηκε ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ όπως γράφετε πολύ όμορφα διότι δεν ήξερε όπως και κανένας από εμάς.

 8. Ανδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  Συμπληρωματικά σας γράφω ότι άλλο από τα πρώτα μέλη και άλλο ιδρυτικό μέλος, ασφαλώς και κανείς δεν τον κατηγορεί στην κατά προσέγγιση εκτίμηση της περιουσίας που αν και εφόσον δικαιούται κληρονομικά, τότε γιατί αρνήθηκε πρόταση την συμβιβασμού; και θα γνώριζε εγγράφως τις προτάσεις και τι δικαιούται, θα έκανε αντιπροτάσεις και τέλος πάντων θα είχε χαρτιά από τους αντίδικους, κανένας μα κανένας δικηγόρος από τους τόσους σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν του το πρότεινε; δεν μας τα γράφετε καλά; όταν δεν ξέρεις τίποτα σχετικά με το ύψος της απαίτησης σου δεν υποθέτεις, πας σε διαπραγμάτευση, δεν αρνείσαι κατηγορηματικά, δεν κλείνεις πόρτες, γιατί τότε κυρία μου θα διαφωνήσουμε, τον κατηγορείς ΕΥΘΕΩΣ, τουλάχιστον για ανευθυνότητα, που όπως μας γράψατε εκτιμά 20% και για να μη χρησιμοποιήσω άλλο χαρακτηρισμό.
  Εν αναμονή λοιπόν με ουσιαστικά νέα (όπως σας έγραψα μόνο τα ποσά δεν σας έγραψα σκοπίμως) και όχι αέρα κοπανιστό, και λεονταρισμούς Γ. ΜΑΝΔΗΛΑ του τύπου απεργιών, συναντήσεων πρωθυπουργού κλπ, αν ήθελε λύση να άκουγε τις προτάσεις, τώρα δυστυχώς τις έκλεισε ερμητικά τις πόρτες, και όπου αλλού πηγαίνει μια πόρτα κλειστή θα αντιμετωπίζει, μόνο εσείς την έχετε ανοιχτή, και που σε λίγο θα είναι χωρίς λόγο, γιατί με τον νέο εκκαθαριστή, ούτε απέξω δεν θα μπορεί να περνά, γιαυτό να πάει Λαμία, όσο πιο γρήγορα μπορεί.

 9. Ανδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ όπως διατυμπανίζετε όχι από εσάς, αλλά τώρα από εμάς πριν προχωρήσετε σε νέες αποκαλύψεις τάχα τάχα μου, για να κλείνει το θέμα από δικής μας πλευράς, γιατί ακόμα περιμένουμε, τις αποφάσεις που τον δικαιώνουν, ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!! εκτός του ότι δεν είχατε ενημερωθεί για την πρόταση συμβιβασμού στον Γ.ΜΑΝΔΗΛΑ, και την άρνηση του, όχι μόνο στο συμβιβασμό, αλλά ακόμα και αυτής της παρουσίας του, στις συζητήσεις (υπάρχει σχετικό έγγραφο) ως όφειλε να πράξει, ένας από τους δικηγόρους από αυτούς που άλλαζε,σαν πουκάμισα, μέσω φάξ ζητούσε παραγραφή του δικαιώματος απαίτησης, χωρίς αυτή (η παραγραφή) να έχει συζητηθεί σε κάποια από τις δικαστικές αίθουσες, άλλη μια εμμονή του και αυτή, ίσως γιαυτό έμεινε χωρίς δικηγόρο, πιστεύοντας ότι ΟΛΟΙ συνομωτούν εναντίον του, αν και τώρα έχει ένα νέο τροπάρι, πολύ πρόσφατα νομικοί της Σ.Τ.Λαμίας, τον διαβεβαίωσαν ότι η τράπεζα είναι υπ εκκαθάριση, και δεν έχει χρήματα εκείνος εμμένει, ότι υπάρχουν εκατομμύρια χωρίς να μπορεί να το αποδείξει!!.
  Κυρία μου, πριν σας δώσουν, κάτι για να δημοσιεύσετε, σαν επαγγελματίας κάντε ένα έλεγχο τι σας δίνουν, εμείς μάθαμε για το ποιόν αυτού του δικηγόρου(ΜΠΙΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ) που βεβαιώνει ενυπόγραφα τα εκ πρωτοτύπου, και γιατί δεν ζητήσατε (τα πρωτότυπα) να σας τα δώσουν, η τουλάχιστον να τα δείτε εσείς, σας εφιστώ την προσοχή το τι θα απαντήσετε, εμείς πάντως δικηγόρο Β διαλογής(και όχι μόνο) δεν θα βάζαμε, για επιβεβαίωση, κάντε έρευνα για να το διαπιστώσετε, σε περίπτωση αδυναμίας, σας το κοινοποιούμε (ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ,ΦΑΞ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΠΙΓΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) .
  ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

 10. Γιώργος Μανδηλάς Απάντηση

  Ποιος ακριβώς είστε εσείς που δίνεται απαντήσεις σε κάτι που δεν γνωρίζεται .
  Το αν βάζει κάποιος απογοητευμένος με το σύστημα της δικαιοσύνης αποτυχημένο δικηγόρο θα έπρεπε να σας κρούσει τον κώδωνα .

  Δεν ήταν ενήμερος από κανέναν για συμβιβασμό επίσημα από την Τράπεζα, πως λοιπόν λέτε όλα αυτά .

  Λυπάμαι για όλους και όλα .
  Θα έπρεπε να ντρέπεστε που απαντάτε μόνο μέσω δημοσιευμάτων.

  Η Λύση σε όλα είναι μόνο εξ επαφής και όχι πίσω από κουρτίνες.

 11. Ανδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  Kε Μανδηλά καλημέρα σας επιτέλους βγήκατε από το καβούκι της δήθεν άγνοιας και αθωότητας,
  Αν και δεν συνηθίζω σε προσωπικές συζητήσεις, και αντιπαραθέσεις, θα κάνω μια και μοναδική εξαίρεση ελπίζοντας, να σας λυθούν οι δήθεν απορίες σας.
  Είμαι τραγικός γιατί σας έβρισα; σας πρόσβαλα; Με ρωτάτε άν γνωρίζω ποιόν Κε Μανδηλά; για ποιόν με ρωτάτε μήπως κάποιος άλλος ρωτάει για εσάς ;
  Για τον συμβιβασμό, μας γράφετε ότι δεν ενημερωθήκατε έγγράφως, καλώς τότε πώς αρνηθήκατε σε κάτι που δεν είχατε ούτε σε ένα απλό χαρτί, και αντί να ζητήσετε να παραστείτε σε συζήτηση και να πάρετε έγγράφως το τι σας δίνουν και να το αντικρούσετε, εσείς το αρνηθήκατε. Σε τελική ανάλυση πριν απορρίψετε κάποια πρόταση ζητάτε προσωπικά ραντεβού!!. Αφελές; σίγουρα όχι αν κρίνουμε τις μετέπειτα ενέργειες σας, αλλά ας πούμε δεκτό.
  Τώρα ποιός είμαι αφού σας είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε, είμαστε γραφείο, αυτό που δεν θα έχουμε ποτέ συνεργασία ευτυχώς!!(το γιατί σας το αναφέρω μετέπειτα και ελπίζω να το καταλάβετε). Είμαστε διαχειριστές κεφαλαίων, πάντως όχι των δικών σας, τουλάχιστον προς το παρόν, είμαστε αυτοί που έχουμε αντίγραφο του προτεινόμενου συμβιβασμού που εσείς βλακωδώς αρνηθήκατε, και που εσείς δεν έχετε μέχρι και σήμερα τραγικό έτσι; είμαστε αυτοί που ενώ εσείς πήρατε αρνητική απάντηση από το Χ.Αθηνών, σε αίτημα σας αντίθετα έχουμε τα ονοματεπώνυμα και ποσά, τα αρχικά των ονοματεπώνυμων ήδη σας γράψαμε, αλλά εσείς κάνατε ότι δεν καταλαβαίνετε, είμαστε αυτοί που σας προειδοποιήσαμε για τον δικηγόρο ΜΠΙΚΑ ΚΩΝ/ΝΟ, πλαστογράφο, δικαστικών αποφάσεων, και που θεωρεί γνησιότητα έγγράφων, κατά επανάληψη(υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες) και εσείς παρουσιάσατε έγγραφο που το πρωτότυπο του είναι σε διπλούν κα το έχουν δύο μόνο γραφεία, ο κώδωνας για εσάς πρέπει να κρούει, γιατί δεν το μηνύσατε, αν και το γνωρίζετε, πράγμα που σας καθιστά συνένοχο και συνεργάτη, σε συνδυασμό με ήδη την ηθική αυτουργία,(που εσείς αναφέρατε στο ιστορικό) η οποία ουδόλως είναι στο αρχείο και άλλο ψέμμα σας καθιστά διπλά υπεύθυνο και υπότροπο και αναξιόπιστο, την Κα Πρωτονοταρίου την ενημερώσατε, για τον συμβιβασμό, ούτε για τον τρόπο που σας θεώρησαν το δήθεν εκ πρωτοτύπου, που σας εμπιστεύτηκε και δημοσιοποίησε ευτυχώς, ένα έγγραφο, και ποιος ξέρει ΑΝ και πόσα άλλα σας θεώρησε ο ΜΠΙΓΚΑΣ, αλήθεια οι άλλουι δικηγόροι έφυγαν γιατί τους ζητήσατε ΠΛΑΣΤΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ, και σας προκαλώ ας καταθέσει κάποιος ένόρκως, ότι βρίσκονται ανά χείρας του τα ΓΝΗΣΙΑ.
  Ντροπή; γιατί εσείς ζητήσατε να γράψουν την ιστορία σας, δεν πιστεύω να την βρήκαν στην τύχη άρα η ντροπή ΟΛΗ δική σας.
  Εξ επαφής συγνώμη με συνεργάτες-συνενόχους πλαστογράφων αποφεύγω προσωπικές επαφές. Και μια ερώτηση πότε απεβίωσε ο πατέρας σας, και πότε εμφανιστήκατε στην Σ.Τ.Λαμίας; αλήθεια να πείτε αυτή τη φορά υπάρχουν έγγραφα, και Κε Μανδηλά με απεργίες πείνας, γιορούσια, και αποδεδειγμένα πλαστή θεώρηση δεν κερδίζετε τίποτα, αντιθέτα το κατά την άποψη σας παραδικαστικό, σάπιο κύκλωμα, και αντίληψη έχει και γνώση.

 12. Χριστοδουλου Αντρεας Απάντηση

  Καμμία απάντηση ούτε απο εσάς, ούτε από την Κα Πρωτονοτάρου, και κοιτάξτε το site για τον ξακουστό δικηγόρο σας Κον Μπίκα, ποιό όνομα εμπλέκεται το γνωρίζετε;

 13. Ανδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  Κα Πρωτονατάριου, καλησπέρα σας, σας ενοχλώ και πάλι, γιατί ο Κος Γ. Μανδηλάς, τον οποίο εσείς εμπιστευτήκατε, μετά το e-mail του που όπως και εσείς θα διαβάσατε, μου έγραφε για ντροπές, ότι λυπάται, και σχετικά με κουρτίνες, και επειδή σιωπά προκλητικά, παρότι έλαβε και άλλο e-mail μου .
  Σας ενημερώνω και τον προκαλώ δημόσια και όχι πίσω από κουρτίνες όπως μου γράφει, ξέρει για το ποιόν του δικηγόρου που πληρώνει για να του θεωρεί ΣΑΝ γνήσια εκ πρωτοτύπου ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ έχει στην κατοχή του; Ενώ γνωρίζω όλη την εικόνα του Χ.Αθηνών, γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ αυτό που με την πλαστή θεώρηση γνησιότητας που σας έδωσε και δημοσιοποιήσατε, θέλω να πιστεύω εν τη αφελεία σας, τον προκάλεσα και τον προκαλώ να πάει το πρωτότυπο έγγραφο, σε ένα οποιοδήποτε άλλο δικηγόρο, να του το επικυρώσει η ακόμα και σε συμβολαιόγραφο, σιωπή όμως από πλευράς του, εκθέτει εσάς, και αυτούς που αφελέστετα τον πίστεψαν, γιαυτό ΨΑΧΝΕΙ για έντιμους δικηγόρους όπως ίσχυρίζετε, και τελικά καταλήγει σε υπόδικους ( τα σχετικά των καταγγελιών του υπόδικου ΜΠΙΚΑ ΚΩΣΤΑ , οπότε θέλετε να σας τα κοινοποιήσω μέσω της ιστοσελίδας σας), τέλος είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι, με τον εμμονικό και φαντασιόπληκτο Κον Γ. ΜΑΝΔΗΛΑ, που τελικά όπως αποδείχτηκε επιλέγει αποτυχημένο δικηγόρο, όχι από απόγνωση, αλλά ΣΚΟΠΙΜΩΣ , του απαντώ να λυπάται πρώτα για τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ, επικοινωνία μέσω δημοσιοευμάτων ήταν και είναι δική του επιλογή, όπως και η επιλογή του ΜΠΙΚΑ ΚΩΣΤΑ, και μια απάντηση στην πρόσκληση του, λύση μπροστά και όχι πίσω από κουρτίνες, με πλαστογράφους συνεργάτες, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ όπως έκαναν όλοι οι προηγούμενοι δικαίως δικηγόροι, μάλιστα ο Κος ΑΛΑΒΑΝΟΣ τον χαρακτήρισε ΕΜΜΟΝΙΚΟ!! Το μόνο που έχω να του πω ούτε η δικαιοσύνη του φταίει ούτε τον αδικεί γιατί ο αδικημένος δεν καταφεύγει ΣΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ, έτσι δεν ξεγελά ούτε την Σ.Τ.Λαμίας, ούτε την δικαιοσύνη, παρά τον εαυτό του.

 14. Ανδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  Κε Μανδηλά, πέρασε καιρός και καλά κάνετε και σιωπάτε, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις ΟΧΙ
  Αυτή την φορά από την Κα Πρωτονοτάριου, αλλά από το γραφείο μας, χάρις στην βοήθεια σας, που κοινοποιήσατε έγγραφο, πλαστό, αλλά θεωρημένο ως γνήσιο από τον δικηγόρο σας ΜΠΙΚΑ ΚΩΝ/ΝΟ, μας παρουσιασθήκατε σαν αδικημένος, και κατατρεγμένος, αλλά μήνυση δεν του κάνατε, το γιατί εσείς και μόνο το γνωρίζετε, το γραφείο μας υπερασπιζόμενο ως όφειλε τα συμφέροντα των πελατών του, κινείται νομικά γιατί η σιωπή σας είναι ΥΠΟΠΤΗ!!
  Μία απορία το νομικό μας τμήμα, εξέτασε τον λογιστή πού είχατε σαν μάρτυρα τις καταθέσεις του, και τα στοιχεία που του ζητήθηκαν αφού μας τα προσκόμισε με τον δικηγόρο του, και κατόπιν έρευνας μας ήταν πέρα έως πέρα ΓΝΗΣΙΑ-ΑΚΡΙΒΗ-ακόμα και ως προς τα ονόματα, γιατί δεν τα χρησιμοποιήσατε στο δικαστήριο; γιατί οι δικηγόροι σας εσιώπησαν;
  Ίσως προτιμήσατε την οδό της πλαστότητας, και μετά μιλάτε για κουρτίνες, για τον λόγο αυτό ο δικηγόρος του λογιστή σας, το μόνο που ζήτησε για τον πελάτη του, επαλήθευση και επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων των εργασιών του, γιατί οι αριθμοί λένε αλήθειες, δεν κρύβονται και δεν ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ, για το λόγο αυτό αρκέστηκε να δηλώσει ότι ο πελάτης του δεν συνεργάζεται πλέον μαζί σας, ίσως για να τον προστατεύσει.
  Την αλήθεια αν πραγματικά την θέλετε, ΟΧΙ με πλαστά, έγγραφα ως γνήσια, βρείτε την αν και φοβόμαστε ότι πλέον είναι αργά για εσάς

 15. Ανδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  Kε Μανδηλά, σιωπάς και κρύβεσαι περιμένοντας από σένα τις νέες ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΞΕΙΣ δήθεν, αυτό αφορά και την δημοσιογράφο που ξεγέλασες, με τις σε βάρος αδικίες σου. Σας τα αφιερώνω: 1. Τι έγινε ο δικηγόρος που ΔΗΘΕΝ είναι καθοδόν σύμφωνα με δηλώσεις σου, έχασε τον δρόμο σε τόση δυνατή υπόθεση ΠΡΟΣΕΞΕ με ποιον δικηγόρο θα εμφανιστείς αν έχεις βέβαια να τον πληρώσεις, τώρα στο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΕΙΟ, πρόσεξε τι θα καταθέσεις ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΑ, γιατί συνεργάζεσαι με κατάδικους, και πλαστογράφους κάναμε έρευνα εκτός από τον γνωστό πλαστογράφο που δεν είχες το θάρρος και την αξιοπρέπεια, να απολογηθείς, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕΣ, αν βρεις κανένα έντιμο δικηγόρο ρώτα να μάθεις, γιατί εκτός από το παρελθόν των συνεργατών σου, και ΕΣΥ δεν πας πίσω, εκτός από τις ασφαλιστικές εισφορές που ξέχναγες να πληρώσεις, ζητάς το δίκιο σου από αυτό που εσύ πρώτα ΑΔΙΚΕΙΣ(το κράτος), οι πληροφορίες για άνθρωπο που κρύβετε πίσω από κουρτίνες, είναι πολλές και σοβαρές, εν καιρώ όμως αρκεί να μην χαθεί πάλι ο καθοδόν δικηγόρος σου, και μια ερώτηση στο αρχικό κείμενο δήλωσες ότι μετά τον θάνατο του Ν. ΜΑΝΔΗΛΑ, <> δεν σχολιάζω τα περί ιδρυτικού το έχουμε ήδη κάνει, με φαντασιώσεις δεν ασχολούμαστε, είσαι σίγουρος για τον χρόνο που σου παραδόθηκαν (μήπως ξεχνάς να μετράς μήνες και χρόνια) πρόσεξε γιατί οι κουρτίνες τραβήχτηκαν και περιμένουν απάντηση, μην κρυφτείς ξανά, βάλε δικηγόρο με καθαρό ποινικό μητρώο, να απαντήσει, γιατί εδώ με μερίδια στα χέρια σου, δεν μπόρεσες να φτάσεις ούτε στην είσοδο, εκτός αν και αυτά είναι ΓΝΗΣΙΑ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ, από αυτά που ήδη έχεις, περιμένουμε απαντήσεις σου, και το τι θα παρουσιάζεις στο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΕΙΟ, κάτι γνήσιο έστω αυτή την φορά, η έρευνα μας για τους συνεργάτες σου θα συνεχιστεί, όχι τόσο για εκείνους, αλλά για εσένα γιατί εκτός από πλαστογράφος (τουλάχιστον ηθικά), είσαι και φαντασιόπληκτικος, αυτά επειδή είχες το θράσος να γράψεις για κουρτίνες ποιος εσύ που τώρα κρύβεσαι, αφού παρουσίασες πλαστά σαν γνήσια!! είπες ψέμματα γιατί το πότε σου έδωσαν τα μερίδια ( εδώ στο χρωστάμε ανάλογα τι θα απαντήσεις αν βέβαια απαντήσεις και δεν κρυφτείς)

 16. Ανδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  Ο εμμονικός Κος Μανδηλάς, εξακολουθεί να σιωπά, να κρύβεται, ίσως μπερδεύτηκε στις κουρτίνες ( που τόλμησε θρασύτητα να αναφέρει σαν παράδειγμα), μάλλον εξ ιδίων κρίνει τα αλλότροια, ίσως ψάχνει ακόμα δικηγόρο, για να τον εκπροσωπήσει, ίσως να άρχισε και την απεργία πείνας, έχει πολλά παραμύθια να αφηγηθεί τις νύχτες εξ άλλου δεν στερείται φαντασίας, τόσο στις υποτιθέμενες δολοπλοκίες (δικαστικές), όσο και τα ποσά που ΔΗΘΕΝ του χρωστά η Σ.Τ.Λαμίας, πάντα κατά δική του ομολογία, ότι το εκτίμησε το ποσό πρόχειρα, κάτι αντίστοιχο με το είναι κληρονόμος ιδρυτικού μέλους, πώς, πότε;
  Επειδή βλέπουμε το καυτό θέμα μεταφέρθηκε στην 12η σελίδα, ενημερώνουμε την αξιότιμη Κα Πρωτονοτάριου, η οποία εν τη αφελεία της, εμπιστεύτηκε το παραμύθι, ποταμό του αδικημένου Μανηλά, έχουμε και λέμε ΨΕΜΜΑΤΑ:
  1. Στην εισαγωγή σας γράφετε (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μανδηλά), ότι με τον θάνατο του πατέρα του, έμαθε και περιήλθαν στα χέρια του τα μερίδια του Νικολάου Μανδηλά, αλλά στην απόφαση 50/2014 του πολυμελούς πρωτοδικείου Λαμίας, γράφει στην αγωγή του ότι μετά δέκα ολόκληρα χρόνια (10) ναι 10 !! και εντελώς συμπτωματικά έμαθε για τα μερίδια.
  2. Παρουσιάζει γνήσια εκ πρωτοτύπου ΠΛΑΣΤΑ έγγραφα, τον προκαλέσαμε, δεν απάντησε.
  3. Έγραψε ότι ουδέποτε του έγινε πρόταση συμβιβασμού, ενώ του έγινε και ο δικηγόρος που μετέφερε την πρόταση συμβιβασμού, καθώς και ο λογιστής του επιβεβαιώνουν την έγγραφη πρόταση έγγραφη των τριάντα πέντε εκατομμυρίων (35.000.000), καθώς και την ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!
  Ίσως στο ταραγμένο του μυαλό του φάνηκαν λίγα, για όλα όσα σας αναφέρω υπάρχουν αντίγραφα, όχι στυλ Μανδηλά, πλαστά κλπ, γιατί ίσως είναι καλύτερα Κα Πρωτονοτάριου, να τ ον αφήσουμε, στις εμμονές του και στην κακομοιριά του.
  Τέλος μια ερώτηση για τον Μανδηλά στην Κομοτηνή παλιά τι έκανε και βρέθηκε εκεί, γιατί τα γραπτά μένουν Μανδηλά!!

 17. Ανδρέας Χριστοδούλου Απάντηση

  Κε Μανδηλά,
  Σας γνωστοποίησα ότι υπάρχουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ!! Προτάσεις εξωδικαστικού συμβιβασμού, εσείς μας παρουσιαστήκατε, ΨΕΥΔΩΣ, σαν θύμα, δικαστικών κυκλωμάτων, και έχων παντελή άγνοια των προτάσεων εξωδικαστικών συμβιβασμών, και δεν μας κοινοποιήσατε ούτε μία!! Ενώ τα ΠΛΑΣΤΑ έγγραφα, μας το κοινοποιήσατε, απλόχερα γνωρίζοντας ότι είναι πλαστά, εξαπατώντας δημοσιογράφους, και τους αναγνώστες του site, και προσπαθώντας να εκβιάσετε δικαστικές αποφάσεις.
  Σας θέτουμε τα εξής ερωτήματα 1. Δέκα χρόνια από το θάνατο του Ν.Μανδηλά λάβατε γνώση των μεριδίων και όχι άμεσα όπως ψευδώς ισχυρίζεστε, πώς ήρθαν στα χέρια σας; γιατί αν το γνωρίζατε θα ενεργούσατε ΑΜΕΣΑ, και ασφαλώς θα παρακολουθούσατε την οικονομική εξέλιξη των μεριδίων της Σ.Τ.Λαμίας.
  2. Δικηγόρους, έστω δικηγόρο έχετε η χάθηκε στην κατά δήλωση σας ότι είναι καθοδόν;
  3. Και τέλος είναι αλήθεια ότι κάποιος δικηγόρος από αυτούς που είχατε ή έχετε δεν έχει καν εμφανισθεί ενώπιον δικαστηρίου; και δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ!! γραμμάτιο προείσπραξης του συλλόγου στις δικογραφίες, γιατί απλά δεν μπορεί να δικάσει, είχε διαγραφεί από τον σύλλογο, και δεν έχει πληρώσει την ετήσια συνδρομή, για καλό σας είναι γιατί οποιαδήποτε απόφαση υπέρ σας, θα ήταν άκυρη φορολογικά τι εισόδημα δηλώνει φαίνεται ότι έχετε κλίση σε συνεργάτες με ποινικό παρελθόν, λογιστές και δικηγόρους, ίσως για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κατασκευασμένα πλαστά έγγραφα και αποφάσεις. Και όπως έγραφε η Κα Πρωτονοτάριου,σύντομα ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ με ονόματα και στοιχεία, ΥΠΟΜΟΝΗ Κε Μανδηλά, ο Κος ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ τις πόρτες στις έκλεισε για πάντα, έμμονες και όνειρα που είχες και θα έχεις.

 18. Κώστας Δημητρίου Απάντηση

  Κα Αριστέα, επειδή η σωστή επαγγελματίας απαντά με στοιχεία της έρευνας πού χρόνια; έχει κάνει και είναι τεκμηριωμένη αυτά που σας κοινοποιούν με ονόματα, στοιχεία και που αισθάνεστε οτι σας προσβάλουν γιατί τωρα δεν απαντάτε; αν δεν τα γνωρίζατε τι τα δημοσιεύατε; αν δουλεύετε έτσι φοβάμαι ότι γιά την δουλειά σας θά δέχεστε πολλές προσβολές

 19. Κώστας Δημητρίου Απάντηση

  Νεες αποκαλυψεις για εσας Κα Αριστεα για αρχη μετα ακολουθει ο λογιστης που γραψατε οτι δεν ειχε λογιστη δηθεν να του προσδιορισει το ποσον της κληρονομιας.
  1.Δικηγορος: ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ κατοικος Αθηνων Π.ΙΩΑΚΕΙΜ 63 παλαιαοτερα φυλακες Λαρισας, διεγραμμενος απο τον Δ.Σ.ΑΘΗΝΩΝ, και ΘΑΥΜΑ ξαναεγγραφη του, αλλα νεο θαυμα δεν πληρωνει την ετησια συνδρομη του, παρα ολα αυτα δικηγορει, χωρις γραμματια του Δ.Σ. αφου δεν μπορει να εκδοσει πως συντηρειται; σπιτι Κολωνακι εφορια τι δηλωνει; αν βεβαια δηλωνει αυτο ομως θα το κρινουν αλλοι που θα απευθυνθουμε,τα ξερατε σας τα ειπε ο Μανδηλας; αν δεν κανουμε λαθος τον βρηκατε και τον ρωτησατε