Γυμναστήριο…κολαστήριο με την προστασία Σγουρού (έγγραφα – video)

Γυμναστήριο…κολαστήριο με την προστασία Σγουρού (έγγραφα – video)

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το καθεστώς κάτω από το οποίο λειτουργεί γυμναστήριο στη Λ. Μεσογείων, μέσα σε κατοικημένη περιοχή, ενώ δεν πληροί τις προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών της περιοχής, η ηχομόνωση του γυμναστηρίου είναι ελλιπής έως μηδαμινή  και αυτό κάνει καθημερινά…κόλαση την ζωή όσων ζουν κοντά στο γυμναστήριο. Άξιον αναφοράς είναι ότι έχει αποφασιστεί η διακοπή λειτουργίας του εν λόγω γυμναστηρίου με απόφαση του πρώην περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις που χρειάζονται ώστε να έχει ηχομόνωση.  Όμως παρόλα αυτά η απόφαση δεν εκτελέστηκε ποτέ.

apof1

apof2

 

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, θαμώνες στο συγκεκριμένο γυμναστήριο είναι μερικοί από τους στενούς συνεργάτες του Γιάννη Σγουρού και ως εκ τούτου η διακοπή λειτουργίας τους ίσως ήταν…ανέφικτη! Η  λειτουργία του συγκεκριμένου γυμναστηρίου δεν διεκόπη ποτέ όπως φαίνεται και με έγγραφο που εξασφάλισε αποκλειστικά το ereportaz:

at1

at2

Η σχέση Σγουρού με…θαμώνες του γυμναστηρίου

Όπως φαίνεται στο παρακάτω video στο εν λόγω γυμναστήριο έκανε προπόνηση ο αθλητής της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών Κώστας Παπαδόπουλος. Από παλαιότερα δημοσιεύματα του Τύπου προκύπτει πως και άλλοι αθλητές…φίλοι του Γιάννη Σγουρού γυμνάζονταν στο γυμναστήριο. Για όσους δεν θυμούνται, μπορούν να ανατρέξουν στο Δημοσίευμα του Βήματος που αφορά το ντοπάρισμα 11 αθλητών της Εθνικής Ομάδας όταν ο τότε Νομάρχης κ. Σγουρός ήταν και γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και μέλος του ΔΣ της ΕΟΑΒ.

[mejsvideo width=»568″ height=»320″ src=»/wp-content/uploads/2014/10/kpapadopoulos.mp4″]

 

vimadopa1

vimadopa2

Τέλος, παρατίθεται φωτογραφία απο τη σελίδα του Γυμναστηρίου στο facebook σε ημερομηνία που είχε διακοπεί η λειτουργία του  :

gross garage3

Στο παρακάτω ηχητικό ακούγονται οι θόρυβοι κυρίως από την πτώση βαρών στο πάτωμα και από φωνές:

[mejsvideo width=»568″ height=»320″ src=»//wp-content/uploads/2014/10/vari-xtyphmata_sto_patwma.mp4″]


Σχόλια