Καταγγελίες για ξυλοδαρμό αστυνομικού από συγγενείς του K. Μπαρμπαρούση – Παρών (;) στο περιστατικό και ο βουλευτής της ΧΑ

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό αστυνομικού από συγγενείς του K. Μπαρμπαρούση – Παρών (;) στο περιστατικό και ο βουλευτής της ΧΑ

Φραστικό επεισόδιο με έναν αστυνομικό που υπηρετεί στην Αθήνα, για το ποιος είχε προτεραιότητα, φέρεται πως είχε εχθές συγγενής (μάλλον εξάδελφος) του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, σε περιοχή του Αγρινίου.

Ωστόσο, η διαφωνία τους φαίνεται πως δεν τελείωσε εκεί.

Σήμερα, και ενώ ο αστυνομικός ήταν μέσα σε καφενείο, στην περιοχή Ξηρόμερο, δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν απ’ έξω και βγήκαν από αυτά συγγενείς του ανθρώπου με τον οποίο είχε χθες τη διαφωνία, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ανάμεσά τους ήταν και ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Οι άνθρωποι αυτοί φέρονται να χτύπησαν και να τραυμάτισαν τον αστυνομικό με διάφορα αντικείμενα που κρατούσαν, με τον βουλευτή της ΧΑ να βρίσκεται μπροστά στο περιστατικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο agriniopress.gr, ο Κ. Μπαρμπαρούσης έβριζε και απειλούσε κατά την ώρα της αποχώρησης του από το σημείο του επεισοδίου στο καφενείο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού των Φυτειών.

Στο σημείο πήγε αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον διοικητή του Α.Τ. της Κατούνας, ενώ σε ό,τι αφορά στην υγεία του αστυνομικού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πηγές του newsit.gr με αυτεπάγγελτη διαδικασία, θα γίνει έρευνα για το συμβάν και θα σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ στη Βουλή αναμένεται να σταλεί το μέρος της που αφορά στην εμπλοκή του βουλευτή της ΧΑ.

 Σχόλια