Καταγγελίες Πανούση: Τηλεφωνούσαν ν’ αφήσω τα «παιδιά»…

Καταγγελίες Πανούση: Τηλεφωνούσαν ν’ αφήσω τα «παιδιά»…

Νέες εκτάσεις παίρνει η υπόθεση του κ. Γιάννη Πανούση, έπειτα από τις νέες καταγγελίες του πρώην υπουργού για το σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του και τις ανατριχιαστικές απειλές εις βάρος του από πρόσωπα του υπόκοσμου και της τρομοκρατίας.

Η αποκάλυψη αυτή αναδεικνύει την προβληματική ή και ενοχική σχέση της κυβέρνησης με τους «μπαχαλάκηδες» προβαίνει ο Γιάννης Πανούσης, δηλώνοντας «ιδιαίτερα ανήσυχος» για το διαφαινόμενο ενδεχόμενο οι διάδοχοί του να εφαρμόσουν το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ «κατάργηση των ΜΑΤ και διάλογο με τους κουκουλοφόρους».

Ο ίδιος ο πρώην υπουργός, δίνοντας συνέχεια στις αποκαλύψεις του, αναφέρει σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται στην «Καθημερινή της Κυριακής»: «Όταν γίνονταν συλλήψεις, δεχόμουν τηλεφωνήματα να αφήσω τα «παιδιά»»!

Η νέα καταγγελία Πανούση προδίδει τις ενοχικές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους «μπαχαλάκηδες», ενώ ο ίδιος προσθέτει: «Τα έγγραφα που κατέθεσα στην εισαγγελέα έχουν υπογραφές και σφραγίδες», απαντώντας έτσι σε όσους αμφισβητούν την αξιοπιστία των καταγγελιών του.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει «συνταγματικά ανεπίτρεπτη» τη μηνυτήρια αναφορά των κυρίων Τόσκα και Παρασκευόπουλου. Επιπλέον δηλώνει, δε, «ιδιαίτερα ανήσυχος» για το ενδεχόμενο οι διάδοχοί του να εφαρμόσουν το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ «κατάργηση των ΜΑΤ και διάλογος με τους κουκουλοφόρους» και δεν κρύβει την ανησυχία του και για την απομάκρυνση του κ. Στ. Σταυρόπουλου.

Σχόλια