Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων

Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων

Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων που είναι κόμμα – λόμπι όλων των καταναλωτικών δυνάμεων που ασχολούνται ενεργά με τους Έλληνες δανειολήπτες.

Το κόμμα ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων δεν έχει ιδεολογικές προκαταλήψεις, στηρίζοντας τις αρχές της ελεύθερης ιδιωτικής έκφρασης της προσωπικότητας του πολίτη, εφαρμόζοντας την Κεϋσιανή Οικονομική θεωρεία περί δημόσιας στήριξης.

13407006_10206294146224672_2411987313661008964_n

Πρόεδρος του κόμματος  είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκης που είναι ο Πρόεδρος του πολιτικού κινήματος των δανειοληπτών «Ταυτότητα forum» και της καταναλωτικής οργάνωσης «Ταυτότητα Δανειοληπτών». Ως αντιπρόεδρος, είναι ο Βερώνης Ιωάννης πρώην στέλεχος του κόμματος Ένωση Κεντρώων.

Όπως σημειώνει το κόμμα ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων, είναι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, «όμως με γνώμονα και βάση πρωταρχικά την Ελληνική Ταυτότητα και κυριαρχία μας».

Πολιτικές του κόμματος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

– Η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των 5.000.000 Ελλήνων Δανειοληπτών και των μελών των οικογενειών τους  με διαγραφή  των οφειλών  τους,  προκειμένου να επανενταχθούν μέσα στην οικονομική δραστηριότητα της πατρίδας μας.

– την οριοθέτηση του ΦΠΑ με ελάχιστο ποσοστό στο 5 % που θα επιβαρύνει επιπλέον τις τιμές πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών.

– την αλλαγή φορολογικής κλίμακας  με μέση κλίμακα το 15 % επί του εισοδήματος.

– τη διαγραφή των δυσβάσταχτων χρεών της πατρίδας μας (310 δις σήμερα) σε τέτοιο ποσοστό και βαθμό που να μπορεί μόνη της να ανταποκριθεί η Ελληνική Μίκρο και Μακροοικονομία και να δημιουργεί ανάπτυξη επί του ΑΕΠ της.

– Σε περίπτωση μη συναινετικής μαζί με τους δανειστές διαγραφής του χρέους της πατρίδας μας, την χρησιμοποίηση εθνικού νομίσματος με την ονομασία ΕΛΑ με ισοτιμία 1 ΕΥΡΩ προς 1 ΕΛΑ στις συναλλαγές πληρωμών του δημοσίου τομέα λόγω ελλείψεων χαρτονομισμάτων ΕΥΡΩ, όσο δε διαγράφεται μεγάλος μέρος του εθνικού χρέους μας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ

– Συνεργασίες με Ομογενείς ιδιαίτερα των ΗΠΑ, Γερμανίας, Κάτω Ιταλίας, Γαλλίας, Βρετανίας, Νότιας Αφρικής και Αυστραλίας.

– Ενίσχυση ιδιαίτερα των δεσμών μας με την Ελληνική Ταυτότητα της Βορείου Ηπείρου, Βορείου Αρχαίας Μακεδονίας, Ανατολικής Ρωμυλίας, Ανατολικής Θράκης και της Κύπρου με δικαίωμα εκπροσώπησης τους στο Ελληνικό κοινοβούλιο

– Την σύσταση κοινής εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής μεταξύ της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα με οριζόμενους κοινούς υπουργούς.

IMG_79645

Σημειώνεται τέλος ότι αύριο το πρωί, ο Πρόεδρος του νέου κόμματος, Μπαρτζώκης Γιώργος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γραφείο της «Ταυτότητα Δανειοληπτών» στο Ηράκλειο Κρήτης για την ίδρυση του κόμματος.

 

 

 

 

 Σχόλια