Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες

Kατατέθηκε και επισήμως το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες  του υπουργού Επικρατείας καθώς αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής.

Το νομοσχέδιο φέρει τον τίτλο «Αδειοδότηση παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης – Ίδρυση συνδεδεμένης με την ΕΡΤ Α.Ε. ανώνυμης εταιρίας για την ανάπτυξη δικτύου επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής – Ρύθμιση θεμάτων Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) – Εθνική Επικοινωνιακή Πολιτική, Οργάνωση της Επικοινωνιακής Διπλωματίας – Σύσταση Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας και Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης – Τροποποίηση διατάξεων Ν. 4070/2012 (ΦΕΚ Α 82/2012) και άλλες διατάξεις».

Όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των προέδρων, το νομοσχέδιο εισάγεται ως επείγον αύριο στις 10 το πρωί σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης και Παραγωγής και Εμπορίου. Την Τετάρτη, την ίδια ώρα σε δεύτερη συνεδρίαση καλούνται να τοποθετηθούν οι φορείς, στις 14.00 ορίστηκε η τρίτη συνεδρίαση και στις 17.30 ολοκληρώνεται με την δεύτερη ανάγνωση η επεξεργασία του νομοσχεδίου στις Επιτροπές.

Το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, εισάγεται την Πέμπτη στην Ολομέλεια (ώρα 13.00) και αναμένεται να ψηφιστεί το Σάββατο.

 Σχόλια