Κατέληξε μετά από επτάμηνο κώμα η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν

Κατέληξε μετά από επτάμηνο κώμα η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν

Πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας η μόλις 22 ετών Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της  θρυλικής Γουίτνεϊ Χιούστον, η 22χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, επτά περίπου μήνες από τότε που είχε βρεθεί στη μπανιέρα της χωρίς να έχει αισθήσεις.

56th GRAMMY Awards - Solstice Sunglasses and Safilo USA At GRAMMY Gift Lounge - Day 3Τον θάνατό της ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειας, ευχαριστώντας όλους όσους βρέθηκαν αυτό το τελευταίο διάστημα στο πλάι της οικογένειας.  Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν ήταν η μοναχοκόρη της τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον και του ράπερ Μπόμπι Μπράουν.

Στις 31 Ιανουαρίου του 2014 είχε βρεθεί αναίσθητη στην γεμάτη με νερό μπανιέρα του σπιτιού της, στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Τη νεαρή βρήκε ο σύζυγός της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος κάλεσε αμέσως το κέντρο πρώτων βοηθειών. Περίπου ένα μήνα αργότερα, ανακοινώθηκε ότι η Κριστίνα Μπράουν βρισκόταν σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο της Τζόρτζια όπου νοσηλευόταν και η κατάσταση της υγείας της ήταν μη αναστρέψιμη.  Ύστερα από δυο μήνες έγινε γνωστό ότι μεταφέρθηκε σε ειδική κλινική αποκατάστασης.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή κοντά στην οικογένεια, είχε μεταδώσει τότε ότι η κατάσταση της υγείας της Μπράουν δεν άλλαξε και παρέμενε κρίσιμη.
leadbobbi
Τον Φεβρουάριο του 2012 η διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα της Μπράουν,  Γουίτνεϊ Χιούστον, πνίγηκε μέσα σε μια μπανιέρα στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης κι ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.Σχόλια