Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τις 50 υπογραφές που απαιτούνταν, κατέθεσε το απόγευμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, και ακολούθησε συνέντευξη Τύπου.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι «αισθάνεται ταυτισμένος με την Ν.Δ.» ενώ υπενθύμισε ότι «δεν παράτησε ποτέ την παράταξη, ούτε στα πάνω, ούτε στα κάτω της».

«Ήμουν πάντα παρόν και στα εύκολα και στα δύσκολα, όπως το Καλοκαίρι» συνέχισε, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο φορτίο με τεράστια ευθύνη. Κάποιοι άλλοι στα δύσκολα εγκατέλειψαν την παράταξη και σήμερα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατέστησε σαφές ότι πρέπει να «χτίσουμε» μία νέα Ν.Δ., με ένα νέο κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο θα συνδιαμορφωθεί το επόμενο διάστημα.

«Θέλουμε να χτίσουμε χωρίς διαχωρισμούς και στρατόπεδα» υπερθεμάτισε, διευκρινίζοντας ότι απαιτείται ανοχή στη διαφορετική άποψη.

Απευθυνόμενος προς τα μέλη του κόμματος, τους κάλεσε να συμμετάσχουν στη διαδικασία, ενώ διαβεβαίωσε ότι όποιος εκλεγεί θα τον υπηρετήσουμε πιστά.Σχόλια