Καθημερίνα tips ομορφιάς για να διευκολύνεις τη ζωή σου

Καθημερίνα tips ομορφιάς για να διευκολύνεις τη ζωή σου

Πιστεύεις ότι η περιποίηση του προσώπου σου αλλά και το μακιγιάζ σου ξοδεύουν πολύ χρόνο από τη καθημερινότητά σου; Σου έχουμε τη λύση. Πιο κάτω θα έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις εύκολα tips ομορφιάς που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη.

 

1. Χρήσιμη συμβουλή για τη μάσκαρα. Τοποθέτησε 2 – 3 οφθαλμικές σταγόνες στη μάσκαρα σου ειδικότερα εάν έχουν περάσει 2 ή 3 μήνες από την αγορά της.

 

2. Για κραγιόν που θα διαρκεί για ώρες. Εάν θέλεις το κραγιόν σου να διαρκέσει όλη τη μέρα, τότε πέρασε από πάνω ένα λεπτό χαρτί και με ένα πινέλο ταμπονάρεις με ημιδιαφανή σκόνη. Με αυτόν τον τρόπο το κραγιόν θα διαρκέσει για πολλές ώρες.

Εναλλακτικά τελείωσε με λίγη πούδρα. Κλείσε το στόμα σου, και χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα διάφανης πούδρας που θα απλώσεις πάνω στα χείλη σου με ένα μεγάλο πινέλο. Το αποτέλεσμα θα είναι το κραγιόν σου να αποκτήσει μια ματ όψη αλλά και μεγάλη διάρκεια.

thumb

 

3. Χρησιμοποίησε τη μάσκαρα ως… eyeliner! Εύκολα, γρήγορα και πρακτικά. Πάρε μια φουρκέτα, τοποθέτησέ τη στη μάσκαρα σου και με προσεκτικές κινήσεις άπλωσέ τη μάσκαρα στο μάτι. Περίμενε να στεγνώσει και έχεις μια τέλεια γραμμή… eyeliner!

thumb (1)

 

4. Έλέγξε το μακιγιάζ σου στο φως του ήλιου. Αυτό ισχύει στις περιπτώσεις που βάφεσαι πρωί για να πας στο γραφείο ή για άλλες πρωινές υποχρεώσεις. Πάντα να ελέγχεις το μακιγιάζ σου στο φως του ήλιου ώστε να διορθώσεις τυχόν ατέλειες, οι οποίες δεν φαίνονται με τις κοινές λάμπες.

 

5. Καταπληκτική χρήση της πιστωτικής ή της επαγγελματικής κάρτας. Για τέλεια γραμμή eyeliner, για να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου, για να τοποθετήσεις (χωρίς να λερωθείτε) τη μάσκαρα σου, για να φορέσεις το ρουζ σου σωστά.

 

6. Πέρασε το δάκτυλό σου από το στόμα μετά την εφαρμογή του κραγιόν. Βάλε το δάκτυλο στο στόμα και κλείσε το. Έξυπνο κόλπο για να μην λερώσεις τα δόντια σου, ιδιαίτερα όταν φοράς έντονα χρώματα.

thumb (3)

 

7. Χρησιμοποίησε κολλητική ταινία για να τοποθετήσεις τη σκιά ματιών. Κάνε πιο εύκολη τη διαδικασία του μακιγιάζ με το να τοποθετείς στο σωστό σημείο την κολλητική ταινία ώστε να μακιγιάρεις με τέλειο τρόπο τα μάτια σου.

thumb (4)

 

8. Χαρτί για το κάθισμα της τουαλέτας για λιπαρά δέρματα. Δεν είναι τόσο αηδιαστικό όσο ακούγεται και κάνει δουλειά! Τα προστατευτικά τουαλέτας (που μπορείς να βρεις στο σούπερ μάρκετ) είναι πολύ οικονομικά ενώ αν τα κόψεις σε μικρότερα κομμάτια και τα βάλεις στο νεσεσέρ σου μπορεί να λειτουργήσουν ως απορροφητικά χαρτάκια λιπαρότητας του προσώπου. Τα χρησιμοποιείς ταμποναριστά κατά τη διάρκεια της ημέρας, πάνω από το μακιγιάζ σου όταν νιώθεις το πρόσωπό σου λιπαρο.

thumb (5)

 

 

 

 Σχόλια