Καυγάδες και μηνύσεις στο κέντρο που τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης

Καυγάδες και μηνύσεις στο κέντρο που τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης

Καυγάδες και μηνύσεις πέσανε στο… πρώτο τραπέζι πίστα του μαγαζιού όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης.

Πιο συγκεκριμένα, δυο παρέες πιάστηκαν στα χέρια και μέσα σε λίγα λεπτά έγινε σύρραξη καθώς άρχισαν να πλακώνονται και άτομα από άλλα τραπέζια.

Ο χώρος στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού μαγαζιού μετατράπηκε σε ρινγκ με τους εμπλεκόμενους να ρίχνουν κλοτσιές και μπουνιές ο ένας στον άλλο. Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς όταν ένας νεαρός παίρνει στα χέρια του ένα μπουκάλι βότκα χτυπώντας με αυτό έναν άλλο νεαρό στο κεφάλι, απόφοιτο του Κολλεγίου Αθηνών ο οποίος φέτος ξεκίνησε τις σπουδές του στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Bath  της Μ. Βρετανίας και είναι αθλητής του μπάσκετ. Μάλιστα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έκαναν 120 ράμματα.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο καβγάς ξέσπασε μετά από παρεξήγηση που ξεκίνησε από την εριστική συμπεριφορά της μίας παρέας. Ένας εκ των εμπλεκομένων φέρεται να άδειασε μια κανάτα με χυμό σε άντρα της διπλανής παρέας με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Ο 19χρονος ο οποίος τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βρέθηκε ανάμεσα σε εκείνους που ανταλλάσσουν μπουνιές και κλοτσιές, προσπαθώντας να προστατέψει  έναν φίλο του ο οποίος δέχεται χτυπήματα από τα μέλη της άλλης παρέας. Όμως για κακή του τύχη ένας εκ των συμπλεκόμενων στον καβγά, αρπάζει μια γυάλινη κανάτα και χτυπάει με μανία στο κεφάλι πρώτα τον φίλο του και μετά τον ίδιο με αποτέλεσμα να σωριαστούν και οι δυο αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Για να εκτονωθεί η κατάσταση χρειάστηκε να παρέμβει ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος φάνηκε να είναι και φανερά εκνευρισμένος από το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος είναι γιος γνωστού επιχειρηματία φέρεται να χτύπησε με ένα μπουκάλι βότκας 3 λίτρων και ένα άτομο της ασφάλειας του μαγαζιού. Η πλευρά του θύματος σκοπεύει να κινηθεί νομικά καταθέτοντας μήνυση εναντίον του.


Σχόλια