Και ο «πόλεμος» Μαξίμου – ΤΑ ΝΕΑ  συνεχίζεται… – ΦΩΤΟ

Και ο «πόλεμος» Μαξίμου – ΤΑ ΝΕΑ συνεχίζεται… – ΦΩΤΟ

Συνέχεια στη κόντρα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» δίνει το Μέγαρο Μαξίμου μέσω μιας νέας ανακοίνωσης του με τίτλο «Όταν τα «Νέα» διαψεύδουν τα «Νέα».

Το γραφείο του πρωθυπουργού παρέθεσε δημοσίευμα της ίδιας της εφημερίδας από τις 20/9/2010 στο οποίο περιέχονται τα στοιχεία του πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα από το 2008. Εκεί φαίνεται ότι έχει δηλώσει ότι είναι μέτοχος σε ομόρρυθμη εταιρεία, από την οποία δηλώνει ότι έχει αποχωρήσει.

Ωστόσο, το Μαξίμου σε απάντηση του σημερινού δημοσιεύματος των «Νέων» «σχετικά με την υποτιθέμενη απόκρυψη συμμετοχής σε ομόρρυθμη εταιρία του Αλέξη Τσίπρα από τη δήλωση «πόθεν έσχες» συμπεριέλαβε αυτούσιο το παλαιότερο δημοσίευμα. Μάλιστα, όπως σημειώνει ειρωνικά επισυνάπτει «και αντίγραφο της ιστοσελίδας σε PDF σε περίπτωση που παρουσιαστεί συμπτωματικά κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην ιστοσελίδα των «Νέων»».

Στο δημοσίευμα των Νέων αναφέρονταν τα εξής:

«Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε το 2008 εισοδήματα 21.588 ευρώ.

Δηλώνει ιδιοκτήτης διαμερίσματος 114 τ.μ. στην Αθήνα που απέκτησε με γονική παροχή το 1996 και κάτοχος μηχανής 650 κ.ε. που απέκτησε τα 2007 με αγορά έναντι 7.300 ευρώ.

Για το 2008 δηλώνει καταθέσεις 2.949 ευρώ στην Άλφα και μέτοχος σε ομόρρυθμη εταιρεία που ξεκίνησε το 2007 με κεφάλαιο εισφοράς 33.000 ευρώ. Ωστόσο δηλώνει ότι έχει αποχωρήσει πλέον από αυτή την εταιρεία.»

*Επισυνάπτεται και αντίγραφο της ιστοσελίδας σε PDF σε περίπτωση που παρουσιαστεί συμπωματικά κάποιο τεχνικό πρόβλημα στην ιστοσελίδα των «Νέων».

 Σχόλια