Κεραυνοί για τα P-3 του Καμμένου

Κεραυνοί για τα P-3 του Καμμένου

Υπέρ της λύσης με τους Ευρωπαίους και της ρήξης με τη συστημική παθογένεια στη χώρα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, προχωρώντας στην παραδοχή ότι «οι προεκλογικές μας υποσχέσεις ήταν περισσότερες από όσα μπορούμε να κάνουμε».

Οπως είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή: «η πιο βαθιά κόκκινη γραμμή είναι να κρατήσουμε την κυβέρνηση και κυρίως το λαό μας όρθιο και ζωντανό και τον ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο».

«Οι επιλογές είναι δυο, δύσκολος συμβιβασμός, ρήξη και χρεοκοπία. Η χρεοκοπία είναι η πιο αντιλαϊκή επιλογή που θα πλήξει βάναυσα τη χώρα και ιδιαίτερα τα φτωχά και μεσαία στρώματα. Είναι αντίθετη με το πρόγραμμά μας και τη λαϊκή εντολή. Θα οδηγήσει την αριστερά 50 χρόνια πίσω. Η πρόταση είναι λύση με τους έξω, ρήξη με τη συστημική παθογένεια μέσα. Να έχουμε ειλικρίνεια μεταξύ μας και με τον κόσμο. Οι προεκλογικές μας υποσχέσεις ήταν περισσότερες από όσα μπορούμε να κάνουμε», τόνισε.

«Δίνονται 500 εκατ. στα εξοπλιστικά και μόνο 200 στην ανθρωπιστική κρίση»

Τέλος, ο κ. Παπαδημούλης μίλησε για μια σειρά ανησυχητικών φαινομένων κάνοντας λόγο για «κομματικοποίηση του κράτους και κρατικοποίηση του κόμματος με διατασική μοιρασιά και ομερτά». Δίνονται 500 εκατομμύρια σε ένα αμφιλεγόμενο εξοπλιστικό πρόγραμμα και μόνο 200 στην ανθρωπιστική κρίση, είπε και τόνισε πως ένα  άλλο ανησυχητικό φαινόμενο είναι η μεταφορά λειψάνων από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.Σχόλια