Κικίλιας για το θέμα με Χρυσόγονο – Τσίπρα: Πολλά τα νεύρα όταν το πουλόβερ ξηλώνεται

Κικίλιας για το θέμα με Χρυσόγονο – Τσίπρα: Πολλά τα νεύρα όταν το πουλόβερ ξηλώνεται

Με τη φράση «πολλά τα νεύρα όταν το πουλόβερ ξηλώνεται» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Χρυσόγονου, για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κικίλιας έγραψε σχετικά στον λογαριασμό του στο Twitter: «Χρυσόγονος: Ο κ. Τσίπρας ενημερώνεται από τον κ. Καρανίκα. Τσίπρας: Δε διαλέγω συνεργάτες-πανελίστες. Πολλά τα νεύρα όταν το πουλόβερ ξηλώνεται».

Σημειώνεται ότι ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε βολές κατά του πρωθυπουργού, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι έχει να τον δει και να μιλήσει μαζί του «κάπου δύο χρόνια».

«Η μία και μοναδική συνάντηση της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό έγινε τον Μάρτιο του 2015 στο Μαξίμου έκτοτε δεν έχει υπάρξει άλλη επαφή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόγονος και πρόσθεσε ότι «προφανώς ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ενημερώνεται επαρκώς για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου».Σχόλια