Κικίλιας: Η αξιολόγηση θα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και καιρό

Κικίλιας: Η αξιολόγηση θα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και καιρό

Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποίησε στο εξωτερικό την ίδια γλώσσα που χρησιμοποιεί και στο εσωτερικό, σημείωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στην επίσκεψη του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολλές και αντιφατικές δηλώσεις στελεχών της και επανέλαβε ότι η θέση της ΝΔ είναι ότι «η αξιολόγηση θα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό με τον καλύτερο τρόπο».
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ., κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συναντήθηκε με την Α. Μέρκελ και τον Β Σόιμπλε, στους οποίους «παρουσίασε το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από τη κρίση, με έμφαση στην ανάπτυξη την προσέλκυση επενδύσεων, καθώς και μία πλήρη πρόταση για το μεταναστευτικό».

Πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης μετέφερε στους συνομιλητές του «τις σκληρές προσπάθειες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός και επισήμανε ότι οι κόποι και οι θυσίες του δεν πρέπει να πάνε χαμένες», ενώ «υπογράμμισε ότι η θέση της χώρας είναι στην καρδιά της Ευρωζώνης, απορρίπτοντας σενάρια που διακινούνται και στο εσωτερικό για επιστροφή στην δραχμή».

Ο κ. Κικίλιας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και για τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα. Ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν θα κάνει απολύσεις υπαλλήλων», ωστόσο, όπως σημείωσε «δεν θα γίνουν δεκτές οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων με παράνομο τρόπο».Σχόλια