Κύκλωμα μαστροπών: Ολόκληρη η κατάθεση φρίκη της 34χρονης που εκδιδόταν από τον σύζυγό της

Κύκλωμα μαστροπών: Ολόκληρη η κατάθεση φρίκη της 34χρονης που εκδιδόταν από τον σύζυγό της

Ένα 24ωρο μετά την μεγάλη αποκάλυψη του ereportaz (διαβάστε εδώ) για την κατάθεση της 34χρονης που -σύμφωνα με όσα κατήγγειλε- εκδιδόταν για αρκετά χρόνια από τον επιχειρηματία σύζυγό της δημοσιεύουμε ολόκληρη την κατάθεσή που έδωσε στην αστυνομία. Η διευθυντική ομάδα του σάιτ διευκρινίζει ότι το περιεχόμενο της κατάθεσης-ντοκουμέντο γίνεται στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης  και ενημέρωσης της κοινής γνώμης απέναντι στο φαινόμενο της εμπορίας ανθρώπων που τείνει να λάβει ανεξέλγκτες διαστάσεις.

Η 34χρονη καταγγέλλει ότι ήταν «όμηρος» του συζύγου της ο οποίος εκβιάζοντάς την πως δεν πρόκειται να ξαναδεί τα παιδιά της την έσπρωξε στην πορνεία. Η ίδια αναφέρει ότι την έσπρωξε και στα ναρκωτικά και συγκεκριμένα την κοκαϊνη ενώ περιγράφει με κάθε λεποτομέρεια την δράση κυκλώματος. Με την κατάθεσή της εμπλέκει ιδιοκτήτρια ροζ ξενοδοχείου των βορείων προαστίων αλλά και έναν νεαρό άνδρα (33 ετών) κάτοικο νοτίων προαστίων στην βίλα του οποίου φέρονται να εκδίδονται γυναίκες. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας αρνείται αυτά που του προσάπτει η σύζυγός του επισημαίνοντας ότι όλα γίνονται για την επιμέλεια των παιδιών. 

Επισημαίνεται ότι το η κατάθεση περιέχει σεξουαλικές αναφορές και ως εκ τούτου η ανάγνωσή της δεν συνιστάται για άτομα κάτω των 18. 

Η κατάθεση-ντοκουμέντο

m21

m20

m19 copy

m18 copy

m17 copy

m16

m15 copy

m14 copy

m13 copy

m12

m11 copy

m10 copy

m9 copy

 Σχόλια