Κιλκίς: Σεξουαλική παρενόχληση Σύρου πρόσφυγα σε 35χρονη

Κιλκίς: Σεξουαλική παρενόχληση Σύρου πρόσφυγα σε 35χρονη

Κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση φέρεται να είναι ένας 16χρονος πρόσφυγας ο οποίος κρατείται απο τις αρχές έπειτα από καταγγελία 35χρονης στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Προηγήθηκε καταγγελία της 35χρονης Ελληνίδας στο Α.Τ. της περιοχής, με συνέπεια να ακολουθήσει αστυνομική αναζήτηση και να εντοπιστεί ο ανήλικος.

Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, ο 16χρονος βρέθηκε το μεσημέρι στην αυλή της οικίας της κι από το σύντομο διάλογο που είχε η ίδια μαζί του κατάλαβε ότι ζητούσε τροφή. Η γυναίκα γύρισε στο σπίτι και επέστρεψε αργότερα στη βεράντα με φαγώσιμα, τα οποία και προσέφερε στον έφηβο. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 16χρονος την άγγιζε στο στήθος και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα του Πολυκάστρου, όπου κρατείται. Κατά την εξέτασή του δήλωσε ότι διαβεί στη δομή φιλοξενίας προσφύγων της Νέας Καβάλας Κιλκίς, όπου βρίσκεται κι ο πατέρας του. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του -με την οποία θα οδηγηθεί αύριο στην αρμόδια εισαγγελική αρχή- αφορά την πράξη της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 Σχόλια