Κινηματογραφικό ριφιφί στην καφετέρια του Χολίδη (φωτό)

Κινηματογραφικό ριφιφί στην καφετέρια του Χολίδη (φωτό)

Ταινία θυμίζει ο τρόπος που άγνωστος «τρύπωσε» στην καφετέρια Focaccino στην παραλιακή, ιδιοκτησίας του τραγουδιστή Χρήστου Χολίδη, και άρπαξε το χρηματοκιβώτιο.

eks

Όπως αναφέρει το protothema.gr, όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 3:30 σήμερα τα ξημερώματα.

1

Ο δράστης, που φορούσε γάντια και κουκούλα, ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο από παρακείμενο ξενοίκιαστο κατάστημα, κατάφερε να μπει στο εσωτερικό του καταστήματος που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, από το χώρο της τουαλέτας.

Τις κινήσεις του κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

2

Σύμφωνα με το σχετικό υλικό, ο δράστης αφού εισήλθε στο καφέ και ερεύνησε το χώρο, κατευθύνθηκε προς τα ντουλάπια ιματισμού του προσωπικού και στις 4:14 μπήκε προς το γραφείο του διευθυντή.

Όταν εντόπισε το χρηματοκιβώτιο, το έσυρε προς τις τουαλέτες και μέσα από την τρύπα που είχε ανοίξει το έβγαλε από τον ακάλυπτο χώρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος πολυκατοικίας, και προσπάθησε να το παραβιάσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

3

Λίγη ώρα αργότερα, το χρηματοκιβώτιο βρέθηκε στον ακάλυπτο της διπλανής πολυκατοικίας και δίπλα ένας λοστός και μία λευκή μπλούζα.
Ο τραγουδιστής που έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό, ειδοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα για τη διάρρηξη στο κατάστημά του.

Μιλώντας στο protothema.gr, δήλωσε σχετικά: «Έλειπα στο εξωτερικό και μόλις επέστρεψα με ειδοποίησαν. Ήταν φοβερό. Άνοιξε τρύπα από το διπλανό κατάστημα και πήρε το χρηματοκιβώτιο. Έκανε ολόκληρη καταδρομική επιχείρηση η οποία μάλιστα έχει καταγραφεί και από τις κάμερες».

4

Σχόλια