Κύπρος: Εκτέλεσαν επιχειρηματία και τη φρουρά του μπροστά στα μάτια δεκάδων τουριστών!

Κύπρος: Εκτέλεσαν επιχειρηματία και τη φρουρά του μπροστά στα μάτια δεκάδων τουριστών!

Νεκρός είναι ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης ο οποίος ήταν και ο στόχος της εγκληματικής ενέργειας του 2012 όταν είχαν σκοτωθεί πέντε άτομα που εργαζόντουσαν ως φρουροί του. Νεκροί επίσης είναι ένας αστυνομικός με τη γυναίκα του και ένας εκ των δραστών.

Σοβαρά τραυματισμένος άλλος ένας αστυνομικός ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν δράστη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε και δεύτερος δράστης ο οποίος διέφυγε κουτσαίνοντας.

Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα καμένο στο νεκροταφείο της Αγίας Νάπας και στο εσωτερικό του υπήρχε ένα αυτόματο Καλασνίκοφ.

Ο δράστης που σκοτώθηκε είναι ένας 41χρονος Αλβανός για τον οποίο όλα δείχνουν πως ήταν πληρωμένος εκτελεστής.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο επιχειρηματίας συνέτρωγε μαζί με τους δύο αστυνομικούς και τη σύζυγο του ενός όταν εμφανίστηκαν οι δύο δράστες και άρχισαν να πυροβολούν. Ο ένας εκ των αστυνομικών έβγαλε το όπλο του και ανταπέδωσε τα πύρα σκοτώνοντας τον έναν δράστη. Στο εστιατόριο βρισκόντουσαν και τα παιδιά του αστυνομικού που σκοτώθηκε, ηλικίας 13 και 14 ετών, τα οποία είδαν τους γονείς τους να πέφτουν νεκροί.

Τόσο ο νεκρός αστυνομικός όσο και ο τραυματίας ήταν εκτός υπηρεσίας και οπλοφορούσαν. Ο τραυματίας είναι και κουμπάρος του Φάνου Καλοψιδιώτη και όλα δείχνουν ότι εργαζόταν ως προσωπική φρουρά του.

Υπενθυμίζεται ότι πληρωμένοι δολοφόνοι από την Ελλάδα είχαν επίσης εκτελέσει στις 23 Ιουνίου του 2012 τους πέντε φρουρούς του επιχειρηματία, στον ίδιο ακριβώς δρόμο. Επίσης στις 21 Ιουνίου του 2014 είχε δολοφονηθεί ο πατέρας του επιχειρηματία, Φάνου Καλοψιδιώτη.Σχόλια