Κυρ. Μητσοτάκης: «Δεν είμαι νεοφιλελεύθερος»

Κυρ. Μητσοτάκης: «Δεν είμαι νεοφιλελεύθερος»

Βέβαιος ότι θα κερδίσει στο β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών και θα εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ, δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ μιλάει για την ανάγκη ανανέωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Εγώ εγγυώμαι απόλυτα την ενότητα της ΝΔ, η ενότητα όμως δεν είναι από μόνη της αυτοσκοπός. Δεν αρκεί η ΝΔ να είναι ενωμένη πρέπει να είναι και ανανεωμένη για να μπορεί να διεκδικήσει μία εκλογική νίκη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Εκτιμά ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, προβλέπει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα εξαντλήσει την 4ετία και ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει στη Βουλή ο πρωθυπουργός.

Επίσης αποποιείται τον χαρακτηρισμό του νεοφιλελεύθερου και εξηγεί ότι γνώμωνάς του είναι το δημόσιο συμφέρον ενώ επισημαίνει ότι υπηρετεί τις ιδρυτικές αξίες της ΝΔ όπως τις καθόρισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με απόλυτη συνέπεια.
Παράλληλα λέει ότι ο Κώστας Καραμανλής είπε το 2009 την αλήθεια στον ελληνικό λαό και πως ο Αντώνης Σαμαράς παρέδωσε την Ελλάδα σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που την παρέλαβε.Σχόλια