Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ν.Δ. δεν είναι έτοιμη να κυβερνήση αυτή τη στιγμή

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ν.Δ. δεν είναι έτοιμη να κυβερνήση αυτή τη στιγμή

Μιλώντας στο Mega o υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εσωκομματική του υποψηφιότητα για την αρχηγία στη ΝΔ εν όψει των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου.

Όπως είπε η υποψηφιότητά του έχει μια «πολύ καλή δυναμική» ενώ ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις ορισμένες από τις οποίες τον φέρνουν τρίτο ανέφερε ότι η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που κάνει στις συγκεντρώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι μεγάλες εταιρείες έχουν αρνηθεί να κάνουν πρόβλεψη πρόθεσης ψήφου καθώς παραμένει άγνωστο το ποιος θα έρθει να ψηφίσει. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι έχει επενδύσει σε μια σοβαρή πολιτική παρουσία και ότι κατά την εκτίμησή του η συζήτηση δεν είναι όσο πολιτική θα έπρεπε.

Παρόλα αυτά στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε πως η ΝΔ δεν είναι αυτή τη στιγμή έτοιμη να κυβερνήσει καλά σημειώνοντας ότι «δεν αρκεί να κερδίζουμε εκλογές» και επισημαίνοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν καρπώνεται το πολιτικό όφελος της «απαξίωσης του κ. Τσίπρα» γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

 Σχόλια